HT Service NS021 DOO

Novi Sad

Član od: 29.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Trotineti i električni trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije korektan pravi lažov kad sam ga pitao da li su trotineti dobri i kakve su baterije punjenje trotineta on je reko sve je dobro nista ne brini, nije kao u opisu na oglasu trotineti rade do 1km. a tamo pise 10-20km. Reko je da ima garancija na ispravnost trotinete sam vratio zamenio kaze baterije ali opet isto radi i treba da se pune 12h. Reko sam mu da mi vrati pare on nece da mi vrati pare. Prema tome nemojte da trošite svoje vreme i novac kod ovog.
Kao prvo rekao sam da su dobri i mogu da predju do 10km a ne do 20km. Kao drugo to su deciji trotineti sto znaci da su predvidjeni za DECU a ne za ODRASLE osobe od 80-90kg. Uvazio sam ti reklamaciju i ubacio nove baterije o svom trosku i platio postarinu o svom trosku,rekao si da nevaljaju nakon 10 dana,uvazio sam ti reklamaciju,sto ne bi niko uradio. Posle toga si me zvao opet...da neduzim. Ukratko,izvozali ste se,dojadilo vam je pa bi da vratite nazad i to sve o mom trosku. Nezna se koliko ima brojeva telefona i koliko naloga koristi na KP. ISKRENO CUVAJTE SE OVAKVIH KOJI KORISTE NESTO NEKO VREME I POSLE KAD IM DOJADI ONDA BI DA VRATE!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.