I. T. SHOOP MOBIL

Subotica

Član od: 18.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio da rezervisem i posaljem paket, onda krecu izgovori i ne podize isti , dan za danom navodno ne stize , i na kraju se paket vratio meni .
Opravdana negativna. Nisu bili izgovori vec zdravstveni problemi Ali svakako je negativna opravdana.

Kupatilo i oprema > Kupatilski nameštaj

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem osobu kao kupca! Zvao me minimum deset puta uz konstantno ponavljanje da dolazi po tuš kabinu i da je nikom ne prodajem. Niti je došao u dogovorene dane niti me zvao posle. Ako možete, zaobiđite ga!
Izvinjavam se Gordani sto nisam dosao. Imao sam svoje probleme i razloge za to. Jedino nije u pravu da nisam ozbiljan ali za sve ostalo jeste. Moje ocene govore suprotno od toga. Zao mi je i sto nisam bio u mogućnosti da ispostujem dogovor tako da je ocena ipak opravdana 100%.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se za samsung A5 2017 Rekao mi je da ce da mi salje ujutro Ja mu pisem ujutro jel si poslao telefon on meni kaze nisam ja mu kazem ok ne zelim kupicu na drugi mesto on meni kazem molim te brate nije kod mene telefon kod druga mi je telefon u bg I nudio me je drugi telefon samsung galaxy j6 Ja nisam zeleo taj telefon ja sam mu pogledao oglase i svidjao mi se huawei p smart 2019 Porucio sam taj i kada mi stigne ja otvaram paket upalim telefon kada malo pretisnem displej mnogo pokazuje duhova i baguje tac telefon sasim sam radi ja mu pisem on menu kaze kod mene je radio mozda u transpot Ja mu pisem oke vraticu ti telefon natrak on me salje u servis da pitam koliko kosta opravka ja idem u servis opravka kosta 60E ja ostavljam telefon u servis dogovorili smo se da pidelimo zatim on me svaki dan poslace kasnije pa opet tako svaki dan znaci ljudi pazite se nije korektan decka lagao me je 8 dana sve ista prica meni se uopste ne svidja mene je isplao da me je prevario platio sam mu telefon 10k i plus ja sam platio opravku 60 eura telefon me je izasao 150€. .. Hteo sam kupiti telefon za rodjendan za moju devoljcicu.
Platio je 9000 p smart 2019 a ne 14000 kao sto je i realno za taj model u opisu je pisalo da je menjan displej ali da telefon radi. Ponudio sam mu da vrati ili da odnese u servis i da podelimo popravku. Inace lepljene displeja Kosta 19 EUR a ne 60 ali sam pristao da mu posaljem 30..a ja sam na zalost u bolnici i nisam mu mogao poslati tih 30 EUR po dogovoru. Kao dokaz sam mu poslao papire iz bolnice na viber i rekao da se strpi par dana.Svaki dan me je uznemiravao po vise puta bez ikakvog razloga ili potrebe za tim jer ja svoja obećanja ispunjavam. Znam da nisam nikada nikoga prevario pa ne bih ni njega. Ocena nije opravdana ali nismo svi isti zar ne? Danas je petak a ja sutra izlazim iz Klinickog i svakako bih mu poslao. Moji svi kupci znaju da sam u bolnici i da ne oglasavam nista dok ne izadjem. Nemam reci za ovakve nerealne kupce.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.