Igor 063/533-862

Novi Sad

Član od: 07.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Patosnice, presvlake i tapacirung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam dizalicu, koja je stigla polu ispravna, i posle par puta upotrebe je bukvalno neupotrebljiva (neradi) Odbija svaku komunikaciju.
Gospodin Slobodan je dizalicu kupio u aprilu 2021. godine. U februaru 2022. se javlja da dizalica od starta nije ispravna.

Automobili | Oprema > Folije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac. Je poslao lampu koja ne odgovara opisu tačnije lampa je klasična police sa tri moda rada iako sam ja tražio sa jednim modom rada. .. .. Klasična priča za navlacenje kupaca
Gospodin Željko je u četvrtak poručio lampu. U petak mu je ista isporučena. U nedelju poslepodne se javio porukom na KP-u da mu je umesto police lampe sa jednim modom rada isporučena police lampa sa tri moda rada. U nedelju uveče mu je odgovoreno s obzirom da je nedelja da ćemo mu se javiti u ponedeljak ujutro i rešiti problematiku oko lampe, poslati mu odgovarajuću pošto je očigledno došlo do greške u pakovanju s obzirom da su iste kutije i za lampu sa jednim modom rada i sa tri moda rada (poslali smo greškom skuplju lampu po ceni jeftinije). Nažalost gospodin Željko nije želeo da sačeka ponedeljak jutro već je brže bolje uputio negativnu ocenu. Apsolutno je naša greška što smo spakovali i poslali lampu sa tri moda rada umesto sa jednim modom rada ali gospodin Željko nije želeo rešenje problema, on je samo želeo da iskali svoje frustracije. Nažalost administratori KP portala mu to omogućavaju.

Automobili | Oprema > Obavezna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Saradnja nije uspostavljena, iako je predmet obecan da ce ga nabaviti u roku. Prodavac se ne javlja na telefon, niti odgovara na poruke na KP. Izbegavati u sirokom luku.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam bateriju od 30000 mAh koja moj telefon ne uspe da napuni ni jednom do kraja a maoli vise od 10 puta kako je prodavac rekao. ne preporucujem kupovinu power bank
Poštovani Mirko, Mi garantujemo za ispravnost baterije. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom vrlo rado ćemo Vam zameniti za odgovarajući. Ni u jednom trenutku nam se niste javili SMS-om, pozivom, E-mailom, KP porukom niti bilo kojim drugim vidom komunikacije kako biste nam ukazali na postojanje problema. Srdačan pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.