Igor 069

Smederevo

Član od: 02.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od doticnog sam kupio pre 2 dana Iphone 12 Pro 256Gb za 470€. .. .Nasli smo se licno i pogledao sam telefon svega par minuta(nije bili potrebno vise jer sam se nadao posto kupujem od "kolege" da je sve ok. Problem nastaje kada se u telefon ubaci kartica i krene koristi, telefon se sam od sebe gasi, resetuje i gubi WIFI mrezu. .. .. .Kada sam ga pozvao i rekao kakav problem imam u nadu da cemo resiti nesto on je rekao "da je to polovna roba". .. .Ta prica mozda moze proci kod nekog ko se ne razume, ali kolega kolegi da "uvali" na niske grane smo spali. .. .. Ovo je svima skola da ne kupuju od ovog clana. .. .. Za sve sto sam naveo imam dokaze slike i poruke. .. .
Doticni je dosao do mene i pre nego sto je stigao do telefon sam licno koristio i nije imao problema nikakvih. Proverio u kupio.Da bi mi se posle 4 dana javio i kaze da se nesto resetuje. Da li je mozda nasao jeftinije pa se predomislio nebih znao. Ponudio sam mu resenje koje je takodje odbio. Posle toliko godina na kp i uspesnih saradnji "kolega" mozda i drugi neki telefon zeli da vrati. Nek mu sluzi na cast.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon par dana korišćenja pojavio se vazduh ispod zaštitnog stakla. Nakon skidanja zaštitnog stakla otkriveno je da je ono zalepljeno UV lepkom i da je staklo izgrebano. U prodavnici su mi rekli da je to vrlo česta pojava. Poslala sam slike telefona nakon skidanja zaštitnog stakla prodavcu, na moje poruke koje je pročitao ne odgovara. U oglasu je pisalo da je stanje 10 od 10 i da je telefon u perfektnom stanju. Kada je prevario mene, devojčicu koja ima 15 godina, možete misliti koliko je pošten.
Telefon jeste bio 10od10,LICNO si pogledala telefon i sve je bilo ok. Da bi se javila posle 10 dana i rekla da je ograban ekran koji je vrvt tebi i ispao. Nije problem,moje ocene dosta govore a vama neka je na cast.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.