Igor Aleksic

Vranje

Član od: 21.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sada vidim da je uzimao i ispalio druge ljude. takodje je i od mene porucio koliko vidim u isto vreme i smarao 20 puta. Sve smo u roku odradili i poslali. Vrlo neozbiljan kupac i ne preporucujemo saradnju sa istim. Jos smo poverovali u njegovu pricu kako mu je navodno nesto izgorelo i hteli smo da izadjemo u susret da isti taj preuzme i posalje drugoj musteriji kako ne bi imali dodatne troskove, i to nije hteo da odradi.
Procesor se jos nalazi u vranju na dan 24.06.2019 dobijam negativnu a reko sam negativcima da ako se ne snadjem za lovu da cu im nadohnaditi troskove. Postarine ee sad nema i postarina aaa procesor su poslali bez ikakvog kontakta da je stigao kod njih i da ce da ga posalju za vranje ono sto negativci neznaju da sam stupio u kontakt sa drugim kupcem i da je taj kupc hteo da mi posalje lovu post netom na broj mob. A da mu posaljem procesor bez postarine koju bih ja platio aaa resto novaca bi dobili negativci 65 eura + moja postarina ova poruka se kuca 00:47 24.06 2019. Sto znaci da ce kad svane da me ponovo zove kurir aksa jer u prvom pokusaju ja sam bio van grada tako sam dogovorio sa aks kurirom posto su me negativci vec ocenili sad se vraca paket bez uplate postarine koju sam hteo da platim sto sam i negativcima reko a sto nisu naveli u svom negativnon komentaru aaa kad sam im napisao poruruku da ne salju 5 su me zvali na tel. Da su poslali i da moram da ga podignem i posaljam drugom kupcu da ne snose dodatne troskove postarine koje sam hteo da snosim ovim komentarom ne opravdavam sebe jer sam mozda i ja pogresio u svemu ovome aaa ko znak zahvalnosti negativcima saljem 2 tegle ljuttog ajvaara da probaju specijalitet sa juga srbije

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko vrlo neozbiljan. Zvao me 5 puta za procesor da mu posaljem, dao mi podatke za slanje i rekao da uzima 1000 posto. A onda me zvao sutra i rekao da sacekam sa slanjem jer je uzeo na drugom mestu. Sto se mene tice, jako neozbiljno i ne preporucujem sarandju sa ovim clanom. Zaobici u sirokom luku.
jeste da sam zvao 5 puta i reko da uzimam 1000 posto to je istina jeste da sam uzeo na drugom mestu i to od gigamax aallliii sam prvo kontaktirao njih sto se moze videti u mojim porukama, zvao sam gigamax 15 puta da pitam dali su mi poslali paket i nisu mi se javili medju vremenu sam narucio od ivana procesor da ga posalje jer sam mislio da me je gigamax ispalio,medjutim oni su poslali procesor a da me nisu obavestili o tome iiii tu je doslo do zabune izmedju ivana i mene blagovremeno sam obavestio ivana da ne salje paket za vranje,,sada ce te videti da cu oceniti gigamax pozitivno sto ocekujem i od njih
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.