Igor Frace

Negotin

Član od: 17.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi par zvucnika, jedan ne radi drugi radi. Cenio 100 evra, dogovorili smo se da bude u zameni, poslao sam mu Zoom studio 1202 procesor i trazio je jos i doplatu 3000 dinara, sve sam uplatio i ispostovao, i sta jos hteo da jos platim obe postarine sto sam i uradio , u nadi da ce da mi posalje ispravne zvucnike kao i sto je tvrdio, video da sam iskren i posten pa je hteo to da iskoristi. Kada sam preuzeo i probao jedan radi drugi ne , kaze da nije znao . Nemoguce svacim se bavi a da nije ovo znao ali izgleda najvise zna da laze i iskoriscava ljude, zato ide negativna za ovog clana zbog neiskrenosti i nepostovanja dogovora.
Miso ja sam tebi lepo reko da cu nadohnadim 30 eura da namotas zvucnik a sta si ti uradio danas mi stigla mikseta ART od tebe za koju sam ti dao Samsung Note 4 mobilni koji ti je stigo jos prosle nedelje potvrdio da je ispravan a u ponedeljak tek poslo miksetu ART koja je danas stigla i neispravna je upali se tona nema kad se okrecu potenciometri sva krci... Pisao sam ti SMS poruku niti si se javio bezis od istine... Mora da se u transportu mikseta pokvarila ti si je ispravnu poslao... Svaka ti cast... Ziv bio
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.