Igor Ivkovic

Požarevac

Član od: 12.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorio sam se sa likom da menjamo G3 za S5. .. covek je bio u inostranstvu pa je ostavio kod druga fon na punmpi. .. Otiso sam ja na pumpu i kada smo trebali da zavrsimo trampi coveku se ne svidja G3, kao i sto meni njegov s5 rekao je da je na s5 lajsna samo oljustena a ustvari onaje u donjem desnom i levom uglu ubijena da nema dee. .. Naravno lik je odma oklonio oglas da ga nebi ocenio. .. hahahha nebi mu dao negativni ocenu ali zao mi je-dogovorili smo se ako ne zavrsimo trampu da mi da 500din za gorivo i to nije ispostovao. .. covek me izvredjo samo tako preko vibera kada smo ga zvali sa te pumpe de radi njegov drug. .. . znaci cista NULA za ovog clana. .. Ja sam liku slao poruke ne viber slike i rekao sam mu ako ti nesto sumnjivo kazi slikacu ti opet. .one trazio sliko donjeg desnog ugla i dobio je jos 5 slika ja mislim. .. i pao je dogovor da se menjamo ja njemu G3 a on meni s5 i 20e. .. pa kada sam otioso ispao je problem. .. Hvala na razumevanju svim clanocimaaa ovog KP-a
Bravo Stefane ili Aleksandre! Ne znam ko me je ocenio,kada imas par profila i broja telefona! Naseo sam tako dobro! Prvo prica drugov profil,kao ima svoj sa puno ocena..Pa je postavio na drugov! Verovatno da pokrije svoje negativne,ili posto je znao da hoce da me prevari pa je stavio na tudj profil,da ne dobije negativnu na svoj! Da navedem pravi razlog zasto nismo uradili trampu? Evo hocu,da ostali clanovi vide! Posto sam ja Stefanu rekao,da zavrsimo posao licno,kada se vratim iz inostranstva,rekao ne,zuri mi se..Navodno ide i on preko! I na kraju kad je dosao do mog druga,drugar uocio da njegov G3 ima fleku na displeju,koju on nije spomenuo ni u jednom trenutku!A da zanemarimo polomljeno kuciste na 2 mesta i izgrebanu lajsnu..I polomljeno kuciste precutao na jednom mestu! A pitao sam ga za ekran lepo,da li je dobar! Na sta je on odgovorio odlican! Decku se zurilo da mu se ekran ne pokvari,pa je hteo da mi uvali! Naravno na sta ja nisam pristao,naravno i za tih 500din. za gorivo koje se nismo dogovorili! To je on stalno spominjao,ako ne uradimo posao da mu ja dam 500din za gorivo! Rekao sam mu zasto bi ti dao,ako je sve onako kako smo se dogovorili,pravimo posao bez problema! Decko je verovatno slutio da nema nista od zamene,jer zna kakav pokvaren telefon prodaje! Drug mi je slikao telefon G3 i poslao sliku,a mrlja na ekranu precnika 2×3cm.. Ali bitno da je decko slikao samo ugasen telefon sa nekim bas losim telefonom,da prekrije i ostala vidljiva ostecenja! To je razlog zasto sam negativno ocenjen,jer nisam hteo da dam S5 i 20e za G3 koji imam problem sa displejom! Da je rekao da displej ima problem,da je poceo da crkava...nebih ni u jednom trenutku hteo zamenu! Hvala najlepse!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.