IGOR SHOP

Kikinda

Član od: 10.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovori smo se za 50e da dodjem u nakovu na moj trosak iz sente pa Sam doso njega nema pa me zove da dodjem u kikindu ja dodjem u Kikindi na adresu zovem ga on mi se javi da je jos u nakovu cekam ga u Ki njega nema sad Sam doso kuci cekao ga u Ki I dalje ne javlja mi se I pre 5 min ga zovem sa Dr brojom javlja se ja ga pitam sta je druze sto si me z***o doso 100km u dva prvca on se smeje reko je da je doso decko iz crnje kao pa je kupio tel. Napravio od mene budalo bio sa zenom I detetom da mu uzmim tel za skolu da ima trosak od 2000 DIN samo djabe Sam ISO izgubio dan I dete place za tel. Jel Sam mu obecao I reko da ga nosim samnom odmah I Mali ceka ko budala za tel. Napolje msm nije Fer mogo je zvati I da kaze a ne da dodjem 100km napred nazad tako da od mene negativ nije ispostovao dogovor nas
Kakav si ti covek... Telefon lepo je pisalo da je usluzan oglas na kraju mi je piso njih dvoje su se nesto dogovorili koje koga Tu izradio stvarno ne znam, ispo sam fer jos sam mu ja trazio broj od stivena i objasnio mi sta se desilo ja sam pozvao clan koji ga stvarno izradio i doso sa detetom 100km i obajsnio i znao je da ja nisam nista kriv i obeco je da mene nece ni mesati, jer dogovorili su se njih dvoje da mu posalje ovaj trosak.. Sad meni lupas negativnu, Hvala ti druze ljudi koji su imali samnom do sada saradnju znaju kakav sam i sta sam i nikad nebi napravi 100 metera nekom put a kamoli 100km Takodje se vidi i po tvojim ocenama da volis da saras ljude tako da dobrim se dobro vraca. Ali nek si ti meni ziv i Zdrav.

Obuća | Ženska > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vraćen mi je paket, pokušala sam da rešimo problem ali se ne javlja. Stvarno sam razočarana.
Patike sam poručio i čekao sam više od 10 dana! Kada je bio kurir nisam bio kod kuće rekao sam sutra da me pozove medjutim niko me vise nije ni zvao nista, na poruke nisam hteo da joj odgovorim jer ona nije bila od reči jer rekla je da je poslala kasnije kad sam proverio ona je tek posle 4 dana poslala! Sa svima sam bio korektan i gledam svakog da ispoštujem ali takve ljude poput ovog člana tako i zaslužuje jer ako se kaže kad se šalje tad i treba, naj lakše je dati negativnu ocenu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.