Igor srezojevic

Negotin

Član od: 20.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve najgore covek poruc nesto onda ne preuzme. Ocena minus 10

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zelim da kazem svim KP Clanovima da se ne upustaju u bilo kakvu saradnju. Covek je ne posten i laze. Paket je stajao od 12.8. Do 23.8. u posti i nije pomisljao da podigne paket a meni kaze podigao. Platio sam zbog toga dve postarine a vi koji planireta bilo kakvu saradnju trazite da plati visinu postarine unapred. Hteo sam da budem korektan nisam trazio to unapred, cak sam mu i spustio cenu artikla. Neces prijatelju uspeti nista sa ovakvim ponašanjem. Negativna kao vrata. A kao covek si cista nula i manje od toga.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je rezervisao tel. Pre 5 dana za koji je rekao da uplacuje novac pre slanja. Od tada kad god ga nazovem kaze sad cu za pola sata-sat. Juce kad sam ga nazvao i pitao sta je sa uplatom reka je, kao jel ti jos nije leglo? Ja mu kazem da nije, i opet pocinje pricu sad cu za pola sata, sat. Jo je bilo juce u 10 ujutru, posle toga sam ga zvao 10 puta, ne javlja se. Nekad kad ga pozovem izbaci mi da je zauzet, prica sa nekim, posle toga mi stigne por. Da vise nije zauzet, znaci da je pored tel. I danece da se javi. Slao sam mu por. Ni na jednu nije odgovorio. 3 musterije sam izgubio u medjuvremenu. Ima vec jednu negativnu na ovom nalogu, na proslom koji je ukinut zbog istih ovakvih stvari ima 4 negativne. https: //www. kupujemprodajem. com/1839565-1-tall-kall-rnegative-igor-srezojevic-ocene. htm? data%5Bis_owner%5D=0 Link od proslog naloga. Ocigledno da covek ima cilj da trosi nekom vreme i da zamajava. Za izbegavanje! !!

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

7dana stajao paket nece da podigne ugasen telefon kada sam na kp napisao por da ce dobiti negativnu odgovorio mije da slobodno dam negativnu on ionako ce ovaj nalog da obrise sramota za ovakve clanove
Kao prvo paket si poslao u petak a sad je utorak kako moze da bude 7 dana drugo imas 7 negativnih ocena tako da vidi se ovde ko koga laze sramota.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.