Igor www.abcnamestaj.rs

Beograd | Zemun

Član od: 05.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Video sam prethodne negativne ocene i pogresio sam sto seo omah nisam distancirao od oglasa ovog. Dostavio je duseke kasno nocu oko 11h sa izgovorom da je imao neke obaveze. Po preuzimanju sa ulice koja je slabo osvetljena i isplate unosim u kucu i stavljam na krevet vidim da je dusek uzi (150sm a u oglasu lepo pise 160sm) . Oko ponoci salem poruku i kazem da nije slucajno pogresio. Odgovara danije i da ja nisam lepo izmerio. Sutradan mu na viber saljem snimak merenja kao dokaz da je dusek uzi. Kaze mene kad su prodali rekli su da je 160 . Napisao je da je glanc nov a on je sve umazan i prasnjav od transport a ima i fleka a ja to nocu nisam mogao videti zato ga nocu i prodaje. O povracaju robe nece ni da cuje jos se i izzvljava moze samo avionom. Ovo opsirno pisem da drugi kupci nebi naseli kao ja. Na KP je ostalo dali ce ovog prevaranta sankcionisati a postovane kupce obavestavam da ABCnamestaj nije posten prodavac..
Sa 40 pozitivnih ocena i na stotine uspesnih prodaja mene ne svrstava u kategoriju "prevaranata". Sve price ostavite za sebe a ne da me blatite na grupi. KP izuzetno postujem i cenim i radujem se digogodisnjoj saradnji sa njima. Razvlacite metar po duseku onako kako vama godi a ne kako je realno.

Ugostiteljstvo | Oprema > Nameštaj za ugostiteljstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se za stolove i nije ispostocao dogocor nekorekno i bezobrazno
Dao sam ti jednu plocu za sto gratis... cime si nezadovoljan?

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na fotografiji stoji nepostojeceg kreveta a dobijate nesto sasvim drugo
Dobili ste identičan krevet i dusek koji je za dve klase bolji, tezi, kvalitetnije, skuplji. Pogledajte nase ostale komentare, svi su izvanredni. Cak smo vas pozvali da dodjete i uporedite. Molim vas za izmenu vaseg komentara da ne remeti trgovinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.