Igor

Beograd | Zemun

Član od: 23.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Nega i lepota > Masaža

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

I pored dogovora dan ranije nije došlo do masaže jer je maserka otišla kući.

Asesoari > Muškarci | Novčanici

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek ne zna sta hoce. Prvo se pogadjao, ja sam mu spustio cenu, zatim je porucio i poslao adresu. Novcanik sam za njega narucio iz medjunarodnog komisiona da bi on na kraju odustao od kupovine pravdajuci se da je novcanik prevelik za njegov dzep? ?? Nikakav problem. Zadrzacu taj novcanik za sebe ili cu ga pokloniti svejedno, ali zelim da upozorim ostale korisnike da ovom liku nista ne salju i ne narucuju dok prethodno ne uplati novac. Srdacan pozdrav svim korektnim prodavcima i kupcima sa ovog sajta i jos jednom, budite oprezni.
Covek ne ostavlja dovoljno informacija u svojim oglasima. Pisalo je da prodaje novcanik! Ali nije napisao da mi i treba ranac da bih nosio njegov novcanik jer je dimenzija 42x14cm! Meni je zao ali to nisu dimenzije standardne za jedan novcanik.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od doticnog prodavca sam kupio kacelarijsku stolicu po dogovorenoj ceni,na moja pitanja: -------------------------------- 06.12.2012 22:13h Nic Vega Odgovori Sada sam proverio, ima statican mehanizam, znaci nema lift a nagib se podesava pomocu nekog srafa. Ima samo amortizer za sedenje... Ja sam na Galenici 06.12.2012 21:44h zoki gde se nalazi u bg ,gde se moze videti? 06.12.2012 21:26h Nic Vega Odgovori Prava koza... Mehanizam radi... Ostecenja samo na naslonu sto se vidi na slikama... 06.12.2012 20:14h zoki jel prava koza ili eko koza? i jel od ostecenja ima samo na ta tri mesta sto se vidi na slikama? radi li lift i obaranje naslona?------- doticni prodavac je dao ,navedene odgovore,medjutim ,kad mi je stolica stigla, podesavanje obaranja naslonon NIJE u funkciji,i pocepana je na jos 4 mesta koja se nisu videla na slikama iako mi je receno samo to sto se na slikama vidi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.