igor

Pančevo

Član od: 06.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nikad do sada na ovom sajtu se nisam imao goru saradnju nego sa ovim clanom. .covek mi prodao box . lepo sam pitao dali moze da se koristi youtube , gledanje fimova itd. .on je rekao da sve moze bez problema. i kada, sam dobio paket povezao na tv, youtube uopste nije hteo da radi . a i kočio je uredjaj toliko da nije mogao uopste lepo da, se koristi. .kad sam nazvao coveka, i rekao mu sve to . on je tek poceo da mi prica kako je to star uredjaj i nemoze da, se koristi da je oduvek bio spor. pre toga mi nista nije napomenuo . lepo sam mu ponudio da mu vratim uredjaj i pritom da ja platim i njegovu postarinu. .onda je on poceo da mi prosipa price da se kao plasi da cu ja njega da prevarim i da, kao ja, nadjem nekog sofera koji ce to da mu odveze na kucnu adresu iako amo udanjeni 350 km. i da ce on kao onda da vrati pare. stvarno nikad losijeg coveka nisam sreo na ovom sajtu. .znam, da njegove ocene govore sasvim suprutno od ovoga ali verujte ovo je ziva, istina . ovakvima nije mesto ovde. da, se brukaju za male pare stvarno mi nije jasno. ja cu ovaj uredjaj baciti . ali nije fer raditi ovakve stvari
Ja sam na oglasu sve naveo,da je ispravan i starije generacije uredja sa androidom 4.4 kit kat, i zato stavio tako nisku cenu od 1500din jel takvi uredjaji koji su neispravni prodaju se 1000 din,uredjaj mu radi ali sporo,sad sto je gospodin Aleksandar ocekivao da mu radi brzo i fluidno box sistem kao uredjaji novije generacije koji cetiri pet puta kostaju vise, a da pritom prodje djaba to je vec njegov problem. Ja da sam hteo da ga prevarim nebi mu poslao ispravan smart box tv sa kompletnom opremom nego kesu punu peska, ali ja nisam takva osoba.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.