Igor

Titel

Član od: 15.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Akvarijumi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje nešto što navodno nije korišćeno i onda kada sam dobio vide se tragovi korišćenja, ajde to nego što mi je poslao polovično, bez čepa. .. Ovo sam sam mogao da odradim. .. A da ne pričam o kesicam artemie gde je rok istekao prošle godine u februaru. .. Sramota! !!
Vrlo bezobrazan i nekorektran kupac. Prica ne istinu proizvod nije koriscen, a zna i on to sam. Sto se tice isteka roka sa tim se slazem jer nisam video niti obracao paznju da je rok istekao. ponudio sam coveku to sve, da lepo vrati al on je odbijo. u prilog prepiska nasa, pa sami zakljucite sa kakvim covekom imate posla!!!!!! Igor Meni sretno bilo smejurija, ti si neki opasan tip izgleda meni lepo kad ti nesto ne odgovara vratis nazad a ne da glumis ne znam sta. Desavalo se i meni da sam uzimao neke stvari koje nisu bile dobre pa sam resio sa ljudima. Bar sa mnom niko nije imao problema sto se tice toga, za svoju robu koju prodajem odgovaram za nju, bez ikakvih rasprava niti problema da se vrati uz svo obestecenje koje je neko zbog mene morao da plati do zadnjeg dinara, tako da ne vidim cemu rasprava pokupi lepo to spakuj posalji, i vracam novac, do zadnjeg dinara koji ste dali Pročitano 05.04.2016 11:36h Vojislav Odgovori Nećemo se ništa dogovarati,to je već završilo u kontejneru tako da sretno ti bilo! 05.04.2016 11:31h Igor Nevidim cemu ljutnja sve cemo resiti samo bez nervoze Pročitano 05.04.2016 11:31h Igor Nevidim cemu ljutnja sve cemo resiti samo bez nervoze Pročitano 05.04.2016 11:29h Igor Veruj mi da nisam ni gledao nema problema spakuj i vrati nema nikakvih problema placam ja i tamo i vamo postaritu bez ljutnje nisam gledao uopste rok Pročitano 05.04.2016 11:10h Vojislav Odgovori I ove kesice sa isteklim rokom trajanja od pre vise od godinu,neka ti je na čast!!! 05.04.2016 10:51h Vojislav Odgovori A zasto mi čep nisi poslao? Ovo bez cepa imam i ja sam da napravim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.