Igor

Beograd

Član od: 19.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao neispravan uredjaj i pri tom nece da se javi na telefon. Svaka preporuka za izbegavanje.
Zvali ste dva puta nisam se javio zbog obaveza a nisam ni znao ko zove a da ste pustili poruku zamenio bih ga za drugi mada je uredjaj nov fabricko stanje ali bih ga ipak zamenio.Mogli ste poruku pustiti da znam o cemu se radi.

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vise puta sam pitao coveka dali ima ovakve naocare sa staklima kao ogledalo, vise puta sam ga pitao u toku dogovaranja rekao je da ima, a poslao mi je plave, kada sam se javio i rekao da je poslao pogresne da sam hteo ogledala stakla a ne plava. .. kako cemo da resimo to, on mi je odgovorio da je ogledalo plavo. .. nije ponudio ni zamenu ni povracaj novca. Vrlo neodgovorno i nezrelo, napravio se lud i poslao naocare koje necu uz obrazlozenje da je ogledalo plavo. .. .!
Pitali ste me vise puta za ogledalo naocare a ja sam mislio da se nevidi na slici da je ogledalo pa sam rekao da imam sa ogledalom. Kao prvo ja se nisam pravio lud nego su naocare plave ali su kao ogledalo jer kad gledate u naocare vidite sebe tako i stoji naslov za ove naocare: Ray Ban Aviator Ogledalo Plave Unisex. A drugo vi ste meni odmah dali negativnu ocenu a ja nisam ni stigao da vas pitam da razresimo to da vam vratim novac ili da vam posaljem nesto drugo od mojih proizvoda. Bili ste nestrpljivi i izrevoltirani kao da sam se ja pravio lud a to nije tacno jer su naocare plavo ogledalo a niste me ni pitali pre davanja ocene dali ocu da vratim pare a ja bih vam ponudio povracaj novca i sam kad sam svatio da ste zeleli srebrne ogledalo. To je
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.