Igor

Leskovac

Član od: 14.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis neodgovara, u oglasu pise da je ispravan, a cleanmaxx niti pere niti usisava, on nesto radi, zuji, ali nista vise. Drugo poslao mi usisivac drugi "kracher" a moj je poslao coveku iz Pozarevca pa pasam ga zvao tel. I on intervenisao i mi smo razmenili pakete, znaci dupla postarina. Nije ni zvao tel. da proveri jeli ok i da se izvine. DD
Sta je s Vama Dragicu? Ako nesto ne valja trebali ste mene da obavestite, rekao sam da cu organizovati zamenu paketa iako greska nije moja, Postarinu bih nadoknadio kao sto cu nadoknaditi i drugom kupcu. USISIVAC /PERAC 100 % RADI jer je nov (a prodat kao polovan) a to sto vi ne znate da ga koristite ili mozda nije to sto ste mislili da je nije moj problem. Problem smo mogli da resimo da ste se javili ali je ocigledno da se ovako bolje osecate.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.