Igor

Beograd

Član od: 08.08.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuvajte se ovog clana. rekao pantalone par puta nosene kao nove, medjutim poslao smece, iskrpljeno između mogu. .. kontejner. Toliko od mene. ..
Laž velika i bezobrazluk,još sam čoveku smanjio cenu a pritom sam čekao da preuzme nedelju dana,imam slike detaljne od farmerica koje sam poslao da je sve kako treba i da su u top stanju sa svih strana.Strašno kakvih osoba postoji da se bave izmišljotinama.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve se dogovorili muz zakupio kombi, krenuo oni usput ucenjivali za cenu, tacnije od sinoc do danas je poskupelo. A da ne spominjem da smo udaljeni 100km.
Ispao je nerazum,muž od dotične nije ni krenuo ka Tetki koja je prodavala ovaj stol i komodu.A pritom je preko telefona rečeno da je cena promenljiva. Sram vas bilo,delite negativne ocene na kontu vaše greške i laži.

Kolekcionarstvo > Modelarstvo i maketarstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

jedan savet clanovima kojima zele da kupe od ovog clana makete ili bilo koji predmet, ili licno da se ode i da se pogleda u kakvom su stanju ili da se ne rizikuje, jer ja sam bacio 3000din u smece zbog krsa koji sam kupio, predmet saljen postom koji mi stigao u desetak polomljenih delova a pre toga mi je potvrdio da su ispravni 100% ali ipak nisu i to se dobro vidi, steta sto nemogu ubaciti slike pa da se dobro vidi, i kad sam trazio da mu vratim kaze mi Ne radim zamenu gotova prica ! !
Dotican je napisao pre slanja da zeli licno da dodje i vidi u kakvom su stanju makete, ja sam naravno pristao i onda je zatim on napisao da ipak ne moze zbog obaveza da stigne da kupi i ipak se odlucio za slanje pouzecem. Ja sam spakovao najbolje moguce sto sam mogao veoma sam se potrudio i jos naveo u posti da je lomljiv paket, to sto se zna kakve si sa slanje, bex itd da bacaju pakete i da ne paze uopste nije uopste moj problem vec njihov. Ja sam coveku i naveo da je bolje uzivo dodje i pogleda on je brze bolje naveo da mu posaljem i pritom je slagao prvo da mu nista nije stiglo pa je zatim napisao da su ipak stigli ali polomljeni. Pozdrav sve najbolje!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.