Igor

Beograd

Član od: 21.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Ugostiteljstvo | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PRODAO STVAR KOJA NIIJE ISPRAVNA PALANCIKARA JE ORVARANA PA NA SRAFU GDE PLIN KAD SU NAMOTAVALI MATICU SVE JE POREMETIO NISTA NIJE KAKO JE RECENO nemojte kupovati nista od njega
> PRODAO STVAR KOJA NIIJE ISPRAVNA, Opis iz oglasa tačan: Ne Palacinkara Vam je prodata kao nova/ne korićena, što je i bila, u svakom trenutku mogu to da potvrdim/dokažem. U pitanju je NEOŠTEĆEN/NEKORIŠĆEN/NEOTVARAN izložbeni primerak uredjaja sa validnom pisanom garancijom servisa i fakturom. > PA NA SRAFU GDE PLIN KAD SU NAMOTAVALI MATICU SVE JE POREMETIO Dana kada ste pokušavali da je povežete, bar četiri puta sam razgovarao sa Vama i uljudno Vam ukazivao na to da je najbolje da posao povezivanja palačinkare poverite čoveku koji zna šta radi, jer vi očigledno to niste znali, palačinkara je planirana da radi na gas iz boce, kao i na gas iz mreže, niste znali šta je šta, čak niste znali ni da treba da koristite regulator pri povezivanju, sva sreća da Vam se nešto nije dogodilo... > Komunikacija protekla dobro: Ne Jako mi je žao da ovo kažete. Pre kupovine ste me zvali bar 5 puta po 30 min da Vam sve objasnim kako se radi, sta je u pitanju i kako je. Takodje i kada ste dobili palačinkaru pričali smo još bar 5 puta. > NISTA NIJE KAKO JE RECENO Sve u svemu, slobodno donesite palačinkaru do mene, ako je niste ni na koji način oštetili, otvarali, modifikovali, dobićete svoj novac nazad, da ste se udostojili da me pozovete pre ove ocene, dobili biste identičan odgovor. Ja ne želim nikoga da varam, bilo da je u pitanju 1EU ili mnogo više novca, ali takodje, ja ne želim da budem odgovoran za tudje neznanje. Moj broj telefona imate, slobodno nazovite svakoga dana od 09-20h.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.