Igor

Žitorađa

Član od: 11.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

za 6 godina rada nikad u zivotu nisam naleteo na ovako nesto i evo sutra u 8 ujutru ide prijava policiji pa ako mi oni ne pomognu nacicu ga ja u ovom selu gde zivi. poslao sam mu patike koje su bile 42 a trebalo je 42,5 da budu. .. .. .hoce zamenu za druge patike i da mu izadjem u susret da bismo se samo zamenili sa patikama ja mu posaljem BEZ OTKUPA patike od 10900 din a da on meni vrati patike od 6000 din i da mi posalje jos 4900 din. gledam u zivotu da budem covek koliko mogu i prihvatio sam i da zamenimo patike i jos sam sam mu ucinio nesto sto bi 3% ljudi na ovom svetu uradilo (poslao sam mu patike od skoro 100 eura bez otkupa)da bi mu postarina bila manja. onog momenta kako je te patike bez otkupa preuzeo tad me je blokirao da ne mogu da ga zovem na telefon. na viber mu je poslato 50 poruka pravi se blesav. ponudjeno mu je i da vrati i one prve patike i ove druge, sve mu je ponudjeno sto se moze ponuditi. .. .. dzabe sve to kad ovde vise nije poenta da se on zameni samnom nesto. poenta je da mi je covek uzeo patike od 100 eura i blokirao me. dali vam je sad jasno ko se nalazi iza ovog profila. ujutru cim svane idem prvo u policiju da ga prijavim pa onda da se jurimo po Zitoradji.
Prvo mi je poslao patike koje su mu u oglasu bile 4000 din za 6000 din, ponavljam iste a kao obrzlozenje je rekao da su 5 puta bolje. Kada su stigle jedna patika je bila pocepana. Rekao sam mu to da bi njegov odgovor bio da nije video. Patika je pocepana odozgo znaci cim zine slaže. Tada sam takodje naručio i Nike 720 za koje je u opisu rekao da je jedan djon malo mekši a ono kad su stigle jedan je bio skroz mekan da ne kažem probusen. Odneo sam obucaru da to resi da napuni silikon I platio 1000 din. Kada sam hteo da sve to vratim sa otkupom naravno koliko sam platio nedelju dana me je zavlacio I na kraju rekao da mu posaljem ali nema mog troška nigde, ni postarine ni popravke nista,ne zanima ga a preti kao da se ja bojim takvih. Ne diram nikog ali neću da ne pravi za budalu niko. Kad plati koliko sam ja imao otkup i popravke vracam i one pocepane.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

MA NEGATIVNA KO VRATA ! 10. januara dobijam posiljku sa pantalonama ali ne onim sa oglasa koje sam trazio nego drugim koje mi medju ostalom ni velicinom nisu odgovarale. Kaze sin mu je pogresio kod pakovanja. Trazio sam da mu vratim pantalone jer su mi beskorisne a on meni pare. E TU je pocelo pricanje bajki. Prvo, kao nabavice za mene odgovarajucu velicinu za 4-5 dana, da ce biti sve u redu. Racunao je da cu ili odustati ili zaboraviti. Pitam ga petog dana sta se desava sa pantalonama, on kaze da od svega toga nema nista jer je naprasno i neizlecivo pao u bolnicku postelju i da nema nacina da to zavrsimo. Od jednom tu ne postoje deca, prijatelji, komsije, rodjaci. .. . NIKOM jadan nije mogao da kaze da zavrsi TU OBAVEZU za njega, posto je u bolnici prakticno nepokretan (po njegovim recima). A u realnosti je VRLO POKRETAN - 16. januara kaze da je u bolnici - 21. januara ga KP clan 'Kole' pita za neku njegovu oznaku MUPa koju prodaje, kada moze da posalje, on odgovara da moze vec sutra 22. jan (imam prepisku na KP porukama - 6. februara je prodao dve kosulje KP clanu 'Ivan Lopatic' (imam prepisku na KP) ZNACI ima nacina da prodaje-dobija pare ali ne i da ih vrati ! -Tip uredno obnavlja i postavlja oglase, svaka 3-4 dana. A zato bi neko ko lezi u bolnici obnavljao oglase za stvari koje nije u stanju da salje (po njegovim recima). Znaci ili je lud ili misli da sam ja lud Evo sta o njemu misli KP clan 'Ivan' kome je isto poslao pantalone neodgovarajuce velicine : (KP poruka) Brate ako mi verujes nisam vise mogao da se nerviram sa njim. Ladio me 20 dana i onda sam popizdeo i prodao ih, ako mi verujes ni obukao ih nisam.
Nemam komentar na ovolike budalastine koje su napisane,rekao sam mu da oglase obnavljam iz bolnice odakle i sad kucam ovo što nisam ni trebao ali gluposti koliko hoćeš,dobio je glanc nove pantalone sa oglasa i broj koji sam mu inače merio i poslao dimenzije što je on pogrešio nije moj problem,rekao sam da ću čim izadjem da mu se javim da mi pošalje pantalone sa otkupom ali čovek hoće da mu ja uplatim novac pa ako se udostoji da pošalje ok ako ne pojeo vuk magarca a iz bolnice i da sam hteo da nekako uplatim nisam mogao.Mnogo napisah a nije bio vredan ni jedne reči njegov komentar za ocenu ali neka je živ i zdrav ja ću mu se javiti kad izadjem i ako hoće neka mi vrati pantalone ja ću platiti otkup i pored svega.Toliko od mene a tebi neka ide na čast nije moja bruka uopšte
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.