Igor

Negotin

Član od: 17.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Apple iPod

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iskustvo me je naučilo da ne kupujem od članova koji imaju makar i jednu negativnu ocenu. Nazalost još jednom sam potvrdio moje loše iskustvo te sam kupio iPod Touch 6 gen. u oglasu navedeno stanje “Kao nov”. Razlog kupovine je i bio pre svega zbog navedenog stanja i generaciski novijeg modela. Na fotografijama u oglasu se nevide oštećenja. Poverovao sam da je “KAO NOV”. Nazalost predmet kupoprodaje nije u navedenom stanju. Odmah po prijemu sam fotografisao stvarno stanje uredjaja. Ko želi rado ću mu poslati fotografije. Sledeće ružno se desilo da me BEX dostavljač nije našao na navedenoj adresi iz razloga što je navedena adresa lokala koji se po odluci vlade zatvoren zbog korona virusa. Kada me je dostavljač nazvao, prosledio sam adresu na kojoj se nalazim, na koju je dostavljač za neko kraće vreme dostavio paket koji uz plaćanje preuzimam. U tom kratkom vremenu, do preuzimanja paketa, prodavac me proziva KP porukama i brže bolje negativno ocenjuje i ako sam paket preuzeo uz plaćanje. Svakako sam mu naveo da sam paket uredno preuzeo i platio. Nisam naišao na razumevanje prodavca sve do sutradan kada mi se KP porukama izvinjava. Takodje zainteresovanim mogu poslati prepisku. Zaista se trudim da budem korektan, o čemu govore moje ocene 200+ dok je prodavac sa ukupno osam ocena od kojih su tri negativne. Vrlo nekoretan, brzoplet bez imalo tolerancije. Budite oprezni i razmislite o saradnji sa ovim članom. Sa moje strane Vam ne preporučujem saradnju sa njim.
lepo sam postavijo da ide za delove kontaktirao sam admina da reaguje na ovu laznu ocenu sve sam reko ali doticni ocigledno corav i ne cita molim admina da reaguje na ovu laznu ocenu

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucen paket nije preuzet. Neozbiljan clan ksto se da videti i po drugim ocenama. ..
naravno kad si stavijo otkup za koji se nismo dogovorili ako smo pricali 2000 onda 2000 a ne ti stavljas 3000 bezi bre.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klasika - poručio i nije preuzeo paket narednih 14 dana. U pošti Urovica nisam bio jedini čiji paket čeka (provereno). Ne javlja se ili ako se javi žena - slede izgovori i po standardu da ništa ne zna. Ne preporučujem poštenima nikakav vid saradnje sa dotičnim članovima! !
pa kad saljes neispravnu robu tako je to.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikakvu saradnju ne preporucujem sa ovim clanom. .. nije hteo da preuzme paket kad mu je donet na adresu a vadi se na to da ne radi posta. na pitanje da plati troskove slanja kaze da nema pare a pitanje je kako bi platio paket. .. zaobidjite ovog clana u sirokom luku. uopste mu nije mesto ovde
doticni salje ne ispravnu robu. Tako da cuvajte se ovog prodavalca da je tako kako kazes ne bi imao negativne ocene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.