Igor

Beograd | Zemun

Član od: 21.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prevoznik odbija da plati i to mi nije ni javio. Ovo je horor priča. Prvo je odložio otkup čak dva puta pa na kraju poslao ortaka koji je oštetio krevet i na kraju ga je zadržao. Prvo, rečeno mu je da se selim i da stanodavca ne mogu da pomerim. Nakon što je dva puta pomerio na kraju mu je rečen da krevet nemam gde da držim posle petka jer se uselio novi stanar, a ja iselio. Ne mogu se vratiti čoveku u kuću. Krevet sam morao da razmontiram i iznesem napolje kod garaže stana i o tome obavestio prevoznika jer sam morao da predam ključeve vlasniku. On pritom nije preuzeo krevet ni treći put nego je poslao ortaka da to uradi umesto njega i sad neće da mi isplati jer mu je ortak poslao sliku fleke na dušeku. Fleka pritom nije bila tu kada sam ja bio tu i tek mi je nakon preuzimanja poslata slika dotične - na početku mi je rečeno da je sve u redu i da je dušek preuzet. Cena nije puno - 5000, ponudio sam da zbog te fleke spustim na 4500 iako nije nastala mojom krivicom. Dušek i krevet su bili ganc novi i koštali oko 300 eur. Sad sva tri drži kod sebe i odbija da plati. Uglavnom, preporučujem svima da ne stresiraju sebe ovim nepouzdanim prevoznikom koji tri puta nije uspeo da se organizuje pa na kraju zadržao robu. Sramota!

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krevet koji smo dobili nije odgovarao opisu iz oglasa bio je sa sundjerima a trazili smo sa zicanim jezgrom, prodavac se nekorektno ponasao u komunikaciji oko problema sa opisom oglasa, prvo je rekao da je sve ocuvano i perfektno a krevet je bio star i ishaban sa polomljenim letvicama i istrosenim sundjerom i iskrivljenim metalnim ramom. Vredjao nas je i pretio ako mu damo negativnu ocenu i prijavimo prevaru KP sajtu.

Nameštaj > Dvosedi i trosedi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno dan pre sve. Danas se javim da pitam najnormalniie za dogovor, covek ispali. Ne znam da li je za saradnje ili nije. Na kraju sam dobio i pretnje. Moje iskustvo je ovde negativno i to je to. .
hvala vam za negativnu ocenu za mene kao kupca samo vas sledeci put molim da mi se ne obracate sa druze i ne koristite rec beyobrayno yato sto sam sve vreme sa vama na vi... naravno da cu otkazati otkup ako mi se obracate na takav nacin

Nameštaj > Kuhinje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kuci sam ostavio zenu sa bebom i odlozio druge obaveze jer rekao da ce doci u 11 sati. U pola 11 ga pozivam da mu javim da ne kasni jer mi je zena sa bebom kuci i da njega cekaju jer moraju ici. Proslo 11, ne bi se ni javio da ga nisam pitao sta se desava. Ne mozes da trazis da dodjes i vreme koje si sam naveo pritom da se ne javis pre toga da neces doci! Pritom ti je i cena spustena kako si trazio. Od mene negativno iskustvo, krajnje neozbiljan tip.
ovu negativnu ocenu kao kupac dobio sam zasluzeno nisam ispostovao vreme otkupa zato sto sam se zadrzao na komplikovanoj montazu prihvatam negativnu ocenu i izvinjavam se
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.