Igor

Beograd

Član od: 28.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

NE bih preporučio nikakvu saradnju sa ovim članom! Gomila laži i ne ispunjenih obećanja! Naime stvari stoje ovako : Ledja telefona na slikama sa oglasa su slikana u nekim apsolutno drugim uslovima od ostalih slika (slikesa neta verovatno). Nakon otvaranja posiljke nalazim telefon sa razbijenim ledjima telefona, posle čega sam se odmah čuo sa prodavcem. Nisam hteo da pravim problem oko toga, rekao sam samo da mi vrati 1500 dinara, koliko to i košta. Prodavac se složio sa time, okrivljavajući post express za problem. Zatim u narednih nekoliko dana sam dobijao konstante laži da je uplaćen novac, a novca nigde. Da ne dužim dobio sam i lažiranu garanciju i još jedan ne naveden problem sa kamerom.
Kao što ostale ocene govore o meni i mojim prodatim predmetima, tako govore o ovom gospodinu koji je molio da mu se spusti cena za 20 evra 3 dana i ispunila mu se želja, slike su lično moje, gospodin ima lične frustracije jer je preprodavac, ima displej i svoj servis (nažalost pričali smo pa se odao šta će dalje raditi) i prilikom transporta ostećena su leđa telefona, uplatio sam 1500 dinara ali on tvrdi da nisam ali neka mu je na čast, garancija koja je lažirana su njegove lične laži i frustracije jer sam njegovom "prijatelju" koji radi u pošti u mestu gde živi napravio "problem" jer sam zvao i pitao da li imaju kurira, gde mi je dotični kupac rekao da poštara nemaju a u pošti gde živi i na adresi imaju.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije preuzeo poručeni artikal. Pošiljka nakon što je bila 20 dana u Pošti nam se vratila nazad sa duplim troškovima poštarine.
Bio sam hospitalizovan a niko drugi nije mogao da podigne pošilju na moje ime a pošiljalac je bio dobro obavešten o tome.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.