Igor

Ada

Član od: 30.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocenjujem negativno zato sto je samo naveo da telefonu ne radi rotacija i da se telefon ugasi jednom ili dva puta mesecno. Medjutim kad sam upalio telefon slika je sva u linijama i konstantno treperi. Tako da nije uopste moguce koristiti ovaj telefon. On tvrdi da je napisao da je telefon neispravan a to nije tacno. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom
Naveo sam da prodajem neispravan telefon koji ima problem sa rotacijom i da se ekran gasi,nekad radi cak i dve nedelje kako treba,generalno bitno je da sam ja naveo da prodajem neispravan telefon bez garancije i bez prava na reklmacije,jos je i rekao da ako mogu da spustim cenu da bi on mogao da prihvti taj rizik,spustio sam sa 7000 na 6000 din,pristao je na to,sledeci dan me je pozvao uvece u 8 sati kako bi on uplatio na racun da izbegne troskove otkupnine,ali sam ja vec onda javio kuriru da dodje po posiljku i da je otkup 6000 din,posle sam ga morao juriti da nema otkupnine....jos mi je i rekao da zna on za taj problem i da je gledao o tome po yt i da zna za taj problem,tako da je znao sta kupuje,inace imam i video kako je telefon radio bez problema pre nego sto sam ga zapakovao. Kada je dobio telefon zalio se da ne radi i da ne moze da se koristi,iskreno nzm sta je mislio da ce moci da korsiti taj telefon i ako sam ja naveo da je NEISPRAVAN.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan, clan je rezervisao kartu a zatim je nije preuzeo. ..
Rezervisao sam graficku,rekao sam da cu mu javiti za par dana kad da salje,ali nakon toga sam nasao bolju to jest sa boljem hladjenjem posto je ova bila referentna,i jos za manju cenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.