Igor

Niš

Član od: 13.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa doticnim Igorom! ! Tvrdio je da su zvucnici u odlicnom stanju i da nisu radjeni. Medjutim, jedan zvucnik je neispravan, radjen je jako lose i poslat sa odlepljenim donjim vesanjem, tako da mora da se radi ponovo. Po ostalim negativnim ocenama vidim da ima lepe argumente, videcemo sta ce da kaze u vezi ovih zvucnika!

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni gospodin Igor, porucio mi je 8 masinica. 4 u velicini 4000 i 4 u velicini 5000, dogovor oko donosenja sam ispostvovao, gospodinu se zurilo da se u petak 26.02 posalju masinice, pored svih obaveza sam pristao da posaljem masinice koje su stigle, za 4 masinice velicine 4000 je odustao rekavsi da je potrosio pare, tu sam precutao i ispao opet korektan jer ce meni te masinice stajati. Igor je rekao, da ce kupiti negde neku masinicu da samo premosti dok mu ne stignu koje je porucio, odgovorio sam da nije problem, i da ce zeljene masinice biti kod njega u utorak 02.02 datuma. Posle odredjenog vremena od 3/4 sata gospodin mi se javlja da je kupio masinice u radnji i da odustaje od mojih koje je porucio, ne preporucujem saradnju sa ovim gospodinom.
Da si imao masinice po dogovoru i da umesto 4 iste nisi prepravljao da mi posaljes jednu manje velicinei da si poslao ne bi bilo problema ovako mozes znas i sam sta.Ne preporucujem ni ja saradnju sa tobom,nedelju dana me zavlacis sa nabavkom i slanjem i na kraju me skracujes za jednu masinicu i nudis drugu...!!!

Lov i ribolov > Ribolov | Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Priliko kupovine Rod pod je reko da je skoro nov da je izaso 2 na pec. Kad je stigo bijo na 4 mesta zardjo i polomlneno gde stoj signalizatori. i ja ga pitam da vratim to jer dogovor nije bilo tako, kaze da ja to koristijo 15m od kad je stigo ja ga zvao. Nepreporucujem saradnju . .. .

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na kutijama nema izlaza za satelite a rekao ke da kutije to poseduju, input i output izlazi takodje ne valjaju, prekidaju signal Ne preporucujem nikakvu saradnju! !
Koliko para toliko i muzike. Kupio si binove za 300e, samo basovi su placeni 300e.Za satelite i 3 spikon sam ti sam rekao da ima nesto ti mene nisi ni pitao. Binove sam licno koristio izlazni terminali rade verovatno imas problem sa kablovima ili spikonima ako su kineski. Zao mi je sto ti nisam poslao prazne binove i da mi das negativnu ocenu. Pozdrav i sve najbolje. Zao mi je sto mislis da sam te zajebo, a u minusu sam najmanje 100e sa ovim binovima.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Miksete

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Reci cu samo ovo: LAZ I MANUPULACIJA. Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Zbog njega sam izgubio dobru musteriju za mixetu. Poslao sam mu moju mixetu jer je zvao i rekao da mu treba bas takva. U zamenu mi je ponudio njegovu uz moju doplatu. Poslao sam mu mixetu u roku sat vremena od dogovora, uz njegovo obecanje da ce i on poslati svoju odmah. Dva dana ne salje ( uz bezvezno laganje) da bi rekao kako mu ne odgovara jer nema odgovarajuci snagas za nju. : ) Zalosno i pacerski! !!
Da je mixer bio dobar sigurno ga ne bih vratio!!!Ovom negativnom ocenom neces promeniti ljudima misljenje o meni u to budi siguran.Na tvom mixeru sam ja pukao a ne ti.Hvala na oceni i srecna prodaja tvog novog mixera sa zardjalim srafovima i lepljenim displejima na efektima.Sve najbolje!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.