Igor

Niš

Član od: 01.10.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se za dzojstik koji je ubacio na KP na slici je bio dzoistik original a stiglo mi je kinezara ziva naj jeftinija dva dana radio dzojtsik treci dan niti pali niti puni a platio sam ga po dogovornoj ceni da posalje dzoistik sa slike koji je orginal a stigao kao sto sam rekao KINEZARA Vodite racuna sa ovim clanom! !! !! !! !! !! !! !! !!
Nema potrebe za negativnom ocenom. Dzojstik vam je stigao niste mi ni odgovorili da vam je stigao a pitao sam vas, sedam dana nakon toga vi mene ocenjujete pritom da me ne pozovete da mi kazete da je dzojstik neispravan suocio bih se sa problemom i nasli bi resenje! I nigde nisam napomenuo da je dzojstik original! Original kosta 8500 dinara, ja sam vam prodao za 3000 dinara! U ispravnom stanju! Da ste bili odgovorni i pozvali mene pre nego sto ste me negativno ocenili resili bi problem! Dokazi su tu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.