Igor

Kruševac

Član od: 30.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja ne znam da li je realno da vam covek opise sta mu treba i vi kazete da je to to i ispadne suprotno, ako vec nesto prodajete mozete da budete bar malo precizniji ako vidite da se neko ne razume dovoljno mozete izdvojiti bar par minuta da se kosultujete da vidite da li je to stvarno to sto kupcu treba. .steta sto vas ovde ne mogu vredjati ali eto morao sam to u privatnom cetu jer ste totalno neprofesionalni ne zanima vas ono sto treba kupcu koji se ne razume dovoljno, najlakse je reci to je to i poslati, sramota.
Sta odgovoriti na ovo. Covek sa ponasanjem i znanjem iz 13-og veka pokusava da evoluira tako sto svoje neznanje prikriva vređanjem i kao neki zastrasivanjem. Neko sad treba da se uplasi od toga. Neko ko adapter spaja tako sto "Jos sam iseko sad tu kutijicu" i kaze da ja ne umem da ga posavetujem. Ako posle mojih 1200 ocena bez i jedne mrlje treba od coveka iz 13-og veka, koji nije znao da kaze da nije to to sto je zeleo i da zameni ili vrati, nego sece adapter, da drhtim onda sa zadovoljstvom prihvatam negativnu ocenu. Inace ovo sto je napisao nije nista tacno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.