Igor

Majdanpek

Član od: 23.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > ZTE

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije naveo u oglasu da je cela jedna strana telefona odvaljena i da zeva cela 3 milimetra. Naravno te slike nema jer namerno nije slikana. Nije neki novac veliki u pitanju već obraz. A on nema cenu. Ako trgujete sa ovim prodavcem neka vam slika predmet iz svakog ugla. Toliko.
Od 2014. godine od kada sam postao član KP, ovako nešto mi se prvi put dešava. Naime član Ranko me je kontaktirao putem KP poruka tražeći da mu spustim cenu navedenog telefona sa 500 na 300 dinara.Moram da napomenem da meni KP nije glavni izvor prihoda, ja mahom prodajem stvari za kojima više nemam nikakvu potrebu, vodeći se mišlju da će nekom koristiti, posebno nekom ko nije u zavidnoj finansijskoj situaciji. Da se vratimo na temu : predmet sam poslao i kada je član dobio predmet, celu konverzaciju prebacuje na viber i preti mi negativnom ocenom jer je "telefon u katastrofalnom stanju i cela jedna strana je odvaljena, da je namerno nisam slikao jer znam o čemu je reč i da gubim obraz za male pare i zbog gluposti". Ističem da je telefon bio spakovan dobro i da to nije bio prvi telefon koji sam ikada poslao. Naravno da sam mu odgovorio da vrati telefon ako nije zadovoljan-nadoknadio bih mu novac za telefon i poštarinu, ne isključujem mogućnost da je oštećen u transportu.On je to odbio, rekavši da ga je bacio u kantu za smeće, da bi ga kasnije tog dana ipak slikao sa navedenim oštećenjem.Opet sam ponudio da ga vrati , ali on mi više nije odgovarao na poruke.Moja poenta je sledeća : pristao sam da predmet prodam ispod svake razumne cene (verujem da 300 dinara košta pakla boljih cigareta), član nije bio zadovoljan-ja nudim da mi predmet vrati i da ja nadoknadim troškove transporta i vratim plaćeni novac - član ODBIJA i INSISTIRA da mi da negativnu ocenu. Nemam drugih reči za takvo ponašanje sem - ZLONAMERNO . Nisam nikada nikoga ocenio negativnom ocenom do sada, sa svima sam imao dobru saradnju, ovo mi je stvarno jedno vrlo loše iskustvo, cela konverzacija je poslata KP timu na razmatranje, a moj sporni oglas neću skinuti sve dok se ova situacija ne razreši od strane administratora ovog sajta-tek da dokažem kako nije tačna tvrdnja da predmet nije slikan iz svakog ugla i da nije bio ispravan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.