Igor

Koceljeva

Član od: 26.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramota. Na KP stoji ime da je Igor i da je iz Koceljeva(Macva), paket kad je stigao je bio iz Kacareva(Banat) na ime Dusan. Dogovor je bio da posalje maticnu plocu, procesor sa hladnjakom, ram memoriju i napajanje. U paketu je bio sve sem napajanja. Javio mi se izvesni Dusan na SMS da ce poslati u toku dana napajanje jer je bilo tesko zapakovati. Do tada bilo sve u redu. Kada sam upalio plocu nije radila. Zvao Dusana da ne radi, dao sugestije sta i kako da probam ali i dalje bez uspeha. Procesor je bio JAKO izgreban. Kako sam javio da i dalje ne radi, covek prestao da se javlja, odgovara na poruke. Odneo sam do servisa za racunare da vidi sta je problem, rekli da je do procesora problem da nije u funkiciji. Ni na jedan broj se ne javlja covek ni doticni DUSAN na koga se vodio paket a IGOR se ogradio da je to usluzan oglas na njegovom KP nalogu. Pare su odma podigli u Pancevu isti dan kada je im je stigao SMS. *Izbegavajte ovog clana za saradnju, nije tu nista cisto. *
Poslao si snimak na kom se kao kuler zaustavljao, na tom istom snimku matična i napajanje stoje na stolu pravo na drvetu bez ikakve kutije ispod. U vreme kada se zaustavljao kuler zaustavljao se i ventilator na tvojoj grafici, pitan si da sačekaš napajanje da stigne ali ti si lupio negativnu i rekao kako niko nije hteo ni da ti ga pošalje :) A te ogrebotine su tragovi paste jer nisam imao medicinski benzin da ih skinem, pa sam ti poslao procesor ne razvodojen od matične, a i da su "ogrebotine" to je heat spreader nisu pinovi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.