Igor

Aleksinac

Član od: 22.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod ne odgovara ni priblizno opisu iz oglasa. .. Prodavac ne zna sta prodaje, pitan je da li kuler odgovara za ps4 pro konzolu na sta je rekao da valjda odgovara.
Pre kupovine treba da znate sta kupujete da vas ne bi niko obmanjivao i pricao prazne price

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tjuner je stigao u kutiji (Postexpres) koja nije imala nikakvih znakova oštećenja ili nagnječenja. Tuner je bio korektno zapakovan ali kada sam ga raspakovao ustanovio sam da ne radi. Zadnji levi ćošak metalnog poklopca bio je nagnječen što se na slikama iz oglasa nije moglo videti. Odmah sam javio prodavcu ali me je on na sve moguće načine uveravao da je on posao potpuo ispravan tjuer a ja sam mu narano poverovao mada nisam imao ni jednu činjencu koja bi to potvrdila i nisam tražo nazad pare. Tjuner odešen u servis, ustaovljeno je da je ploča pukla i da je potrebno to premstiti. Javljeno prodavcu sa lica mesta (iz servisa), sve slikano. Posle te poprake, utvrdjeno je da displej ne radi kako treba odnosno da treperi (gasi se) prilikom traženja stanica. Promenjeni odredjeni kondezatori ail bezuspeno. Sve javljeno prodavcu, slikan radni nalog sa promenjenim delovima. Tjuner je i dalje delimično ispravan odnosno neispravan! E sad, više nisam imao razloga da verujem u priču kako je u neoštećenoj kutio stigao tjuner sa polomljenom pločom i nespravnim displejom pa stoga nudim prodavcu da se nekako nagodimo i tražim da učestvuje minimalmno (1.000 dinara) u ovim dodatnim troškovima (tjuner plaćen 3.500 dinara i popravka do sad 2.000 dinara). Naravno prodavac ni da čuje, kune se u sve najmilije, strašno. Ja se ne bih kleo u najmilije ni za 1.000 evra a ne za 1.000 dinara ali. .. Zaista, ali zaista nisam imao nameru da dam negativnu ocenu, čak sam prodavcu to i rekao ali ovo prevazilazi sve moje kritrijume o ljudskosti! Vama ostavljam da odlučite da li ćete verovati ovakvom čoveku, ja sigurno ne.
Slikano i poslato ispravno, sta je dalje kupac radio sa uredjajem stvarno neznam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.