igor

Niš

Član od: 26.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je telefon koji je neupotrebljiv za svoju osnovnu funkciju-razgovor i poruke, jer je namenjen za američko tržište, gde operateri imaju drugačije mreže i frekvencije, tako da ni ovdašnji serviseri ne mogu ništa da pomognu. Izlagao je i za opis telefona, koji se vizuelno razlikuje, baterija drži par sati, a punjač ne da nije nov kako je tvrdio, već neadekvatan i polomljen. Prešao sam preko tih nedostataka, jer je polovan telefon u pitanju, pošteno platio. Kada sam ga kontaktirao lično i ovde preko kp, on ne samo da nije priznavao i vratio novac, već me je ubeđivavo da sam ja pokvario telefon i menjao delove (što ni fizički nije moguće, po rečima Samsungovog servisa). Ali, najgore tek dolazi-jer on uvlači maloletno dete, stavljajući ga u prvi plan sa tvdrnjom da je telefon detetov i da on s time nema veze, iako je on davalac oglasa, i vlasnik telefona, jer ga je on kupio detetu. Kakva gnusna zloupotreba maloletnog deteta za kriminalne radnje! Ovakvom čoveku ne treba ni dobar dan reći na ulici (a ne trgovati s njim) i preispitati njegove roditeljske sposobnosti. Ako uopšte bude odgovorio na ovo, jer voli da ignoriše poruke i pozive, očekujete groznije od groznog.
Covek je verovatno preprodavac I mozda je imao isti tell sa losom plocom pa zamenio I ppokusava da vrati mom detetu posto je mislio da moze da Nas izradi pa sad pise nebuloze ,a video pogledajte sve moje ocene I procitajte
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.