Igor

Beograd | Voždovac

Član od: 04.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska pojačala i kabineti

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Trgujem ne zbog zarade vec iz hobija zbog nabavke raznorazne opreme. I u ovih 10 godina na KP imam razlicita iskustva, srecom oprezan sam pa izbegavam neprijatne situacije. Zato mi je ovo prva negativna ocena (nadam se i poslednja) koju dajem jer je Igor ispao, najblaze receno, nefer. Javio sam mu se povodom njegovog oglasa za prodaju Marshall 1936 kutije, raspitao se kulturno o cemu se radi, kompletna komunikacija je tekla u smeru kupoprodaju. Culi smo se telefonom pre neki dan, dogovorili cenu i dan isporuke robe. Za mene, a verujem i za vecin uvas, to je zavrsena trgovina. Sledi samo deo provere robe, primopredaja i isplata. Igor je navedenu kutiju trebao da donese do Novog Sada, ne zato sto sam ja to trazio nego je rekao kako "svakako dolazi nekim poslom, pa bi mnogao da je ponese". To je rekao jer sam mu ja rekao da je kupujem za iznos koji je on trazio, bez sumnje ili cenkanja. Pare dobija kada donese kutiju , a ja se uverim da je to ono so sam mogao da vidim iz prilozenih fotografija. Posto sutra idem na put, pitao sam ga ako je roblem da neko od mojih prijatelja umesto mene primi kutiju, proba je i isplati Igora. On je rekao "naravno da nije problem". Da bih dosao do para da kupim navedenu kutiju, nasao sam kupca za oju kutiju koju nisam oglasio i, bez ikakve nuzdem prodao je brze-bolje ispod cene, a sve u tri dana jer sutra putujem. Nisam zeleo da kvarim nas dogovor, a zeleo sam da kupim ono sto Igor prodaje. Kada sam mu pre 20 minuta poslao poruku s pitanjem kada tacno dolazi za Novi Sad, kako bih upoznao prijatelja s Igorovim dolaskom i kako bih spojio Igora s mojim prijateljem koji bi, po dogovoru, umesto mene preuzeo i platio kutiju, Igor je jednostavno napsiao "pitao sam okolo, rekli su mi da je ne prodajem bez kranje nuzde. .. sorry to je to". Napisao sam mu, bez ikakvog vredjanja, da sam morao da ispod cene prodam svoju kutiju (sad nemam na cemu da sviram) i to bez nuzde vec samo da bih imao novac za njegovu, ali vidim da ga to nije dotaklo. Negativna, jos jednom, zbog nepostovanja dogovora usled trgovine. To sto sam ja ostecen, to je moj problem i to ne utice na moj sud i moju ocenu ovom korisniku.
Sve navedeno je istina, prihvatam svoju odgovornost, tako se desilo, poslusao sam svoje prijatelje da ne prodajem posto-poto, i otkazao trgovinu. Meni su otkazovali mnogo puta, nikada nisam zato davao negativne ocene. Svako ima pravo da promeni misljenje i radi u svom interesu. Nisam prevario clana, podvalio nesto lose, iskoristio njega ili njegovu stvar. Hvala mu za ocenu, ja mogu da zivim sa tim, a on ako moze da radi u Informeru obzirom na duzinu njegove poruke, i nacinu izvestavanja na tom je nivou....moje ostale (sve) pozitivne ocene govore o tome ko sam stvarno.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.