Igor

Smederevo

Član od: 17.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bubnjevi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Plastike ne odgovaraju opisu. .. istegljene ulubljene. .. odvojeni slojevi . .. jednostavno neupotrebljive. .. .nikad više trgovina sa takvim ljudima
Sve sto je gospodin naveo je laz, ne znam koja mu je namera bila. Opis iz oglasa je apsolutno tacan, naveo sam da su plastike nove, samo koriscene dok je bubanj proban (on je napisao da su ulubljene I neupotrebljive). Ucinjena mu je usluga, raspario sam set, spustio cenu, u posti rekao da salju do 19h da bi manje platio postarinu, sve kako bi kupac bio zadovoljan. Sto se komunikacije tice culi smo se telefonom I razgovarali skoro 40 minuta, tako da ne znam sta je moglo bolje. Svaki dogovor sa njim je maksimalno ispostovan! Nakon prijema paketa nije se udostojio da kontaktira mene nego je negativno ocenio oglas. Zatim sam ga pozvao da vidim o cemu se radi, on je galamio I vredjao me da sam prevarant. Namera mi je bila I da vratim novac jer nikada nisam bio u ovakvoj situaciji, ali sa njim nije moglo da se razgovara, Izrekao je niz uvreda I spustio slusalicu. Na tome je ostalo. Sto se mene tice, sa ovakvim ljudima ne treba saradjivati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.