Igor23

Beograd

Član od: 05.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi neispravan monitor i priča mi priču, ovakve ljude treba izbegavati , samo kako. .. .
Nisam poslao ne ispravan monitor; odnosno poslao sam isparavan monitor, a kupcu je stigao ne isapravan, najverovatnije je ostecen u transportu. Po prijemu monitora, kupac me nije kontakirao telefonom ili SMS-om, vec me je ovde u poruci optuzio da sam znao da je monitor ne isravan, a da sam ga u nameri da ga prevarim, namerno poslao ne ispravan monitor oznacen kao ispravnog, sto nije tacno. Da se ne bi raspravljali ko je u pravu, a ko nije, jer je ovde ukljucen i treci faktor, odnosno kurirska sluzba koju ne kontrolisu ni kupac ni prodavac, uplatio sam kupcu nazad iznos od 2000 dinara (broj Postnet uplatnice je poznat kupcu, necu ga ovde navoditi), isto koliko je on meni platio za monitor. Neznam ko ovde moze da donese pravilnu odluku-presudu ko je u pravu a ko nije, jer svako od nas ostaje pri svom misljenju i stanvoistvu, pa pretpostavljam da je moj gest uplate novca nazad kupcu, najpostenije sto sam mogao da uradim u ovoj situaciji. Hteo bi da clanu Slavisa dam pozitivnu ocenu ako je to moguce, posto mi deluje da je ovde glavni problem manjak poverenja i komunikacije, a nikako zla namera sa bilo cije strane, ali iz nekog razloga kp sajt mi to ne dozvoljava.

Kolekcionarstvo > Kovani novac | Evropa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi nije poslao robu uopste, iako smo se dogovorili i dao sam mu adresu, na poruke nije odgovarao. Krajnje neozbiljan i nekorektan clan, ne preporucujem da gubite vreme s njim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.