IgorM

Beograd

Član od: 27.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna koju sam kupio od gospodina mi je mala, najfinije sam ga zamolio da mu istu vratim, o mom trosku, a da ostatak posiljke (naruceno jos nesto uz jaknu) zadrzim, ali nikakav odgovor nisam dobio vise od nedelju dana. Trgovac za izbegavati.
Druze, iskreno ja kad kupujem jaknu prvo se raspitam o velicini i dimenzijama. To sto sam ja bas dosta spustio cenu i sto je vama to odgovaralo ja nisam kriv. Da vratite jaknu nije problem, ali sam ja odbio barem jos 10 kupaca jer sam jaknu poslao vama. Sramota

Odeća | Muška > Košulje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo paket i zali se sto je kosulja sa kratkim rukavima iako se vidi na slici, a da pritom nije ni pitao, ne znam ni kako je video kada nije preuzeo, a ja placam duplu postarinu
Pa ti covece nemas obraz. Kako te nije sramota da pises izmisljotine? Covek je napisao da je kosulja sa dugim rukavima, a slike je stavio gde se rukavi ne vide, dok sam slucajno na jednoj od slika primetio da su kratki rukavi. Hvala lepo na oceni. Pozdrav

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodno odustao od prodaje I ako je napravljen dogovor, a onda kada sam pristao na to da sacekam da mi nadje I posalje kad god stigne, probao je da mi uvali neku sto nema blage veze sa ovom iz oglasa.
Hahahahahahahahaha pozitivna za ovog cara

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je okej, ali voli da malo laze, ako se moze tako reci. Majcaa koju mi je prodao je nosena, a u oglasu je naznacio da je NOVA ! Toliko od mene, a vi procenite o kakvom se prodavcu radi.
Bravo majstore. Ako nekog bude zanimalo dopisivanje izmedju mene i doticnog, mogu poslati, jer jos uvek imam. Nije bio problem ovo sto je napisao, jer je majica nova, nego mu nije odgovarala velicina. Vec par puta mi se javljaju ovakvi likovi, prvo 3 dana razmislja da kupi, i onda kada je resio da kupi, aj sad cu kao da mu vratim, sto stvarno nema smisla. Imao sam kontakta sa vracanjem robe i par puta nije poslato to sto sam ja njima poslao iz revolta. Nisam ja kriv sto ljudi ne znaju koju velicinu nose. Ali u svakom slucaju pozitvna za ovog lika.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.