IgorS

Subotica

Član od: 22.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Изашао је у сусрет и умањио цену, али није напоменуо да је дукс флекав. Послао сам поруку да има две флеке, али није одговорио. Некоректно од стране продавца.
Duks sam detaljno slikao , sve je mogao da vidi , a nikakvih fleka nije bilo. Iscepane i ostecenje stvari NE PRODAJEM . Kupac me nije uopste kontaktirao , tako da ne znam cemu ova ocena .

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslate mu patike koje je trazio, a iste su se vratile sto je NE KOREKTAN poslovni odnos s time jedan VELIKI oprez za ovog kupca , a verovatno i prodavca
Clan mi nije poslao patike kad sam ih kupio , nego posle par dana , kao kurir nije dosao po patike . Lepo sam mu naznacio da mi posalje post expressom , a ne Bexom kao sto je on uradio . Trazio sam da mi post expressom posalje jer sam isao na poslovni put i znam da ostanu u posti maximum 5 dana ako se ne podignu i podigao bi ih, a ne kao u slucaju sa bexom , gde ako ne podignete za 2 dana oni salju nazad . tako da smatram da ova negativna ocena je suvisna , jer nije moja greska sto momak nije ispstovao dogovor kad da mi posalje i kojom kurirskom sluzbom .

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U pitanju su majice evolution, ajde, nosene su, i to je ok, ali od toga je jedna bila pocepana i rucno krpljena(mogu da je bacim), prica kako one nisu bile kod njega i nezna nista o tome, izbegava svako resenje problema, ZAOBIDJITE OVOG PRODAVCA ! !! moj iskren savet, nekorektan i nepouzdan IZBEGAVAJTE SVAKU SARADNJU ! !!
decko je kupio majicu za 400dinara koja je kao nova bila preko 2000din, imala je jednu malu rupicu,u opisu je pisalo, pitajte sve sto vas zanima na broj telefona, on je samo porucio i nista nije pitao... ne znam sta je ocekivao za 400dinara... sve sto ostale kupce zanima, neka pita, odgovaram na sve
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.