slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Crash Bandicoot N Sane Trilogy Dr Neo Cortex Akciona figura

2.500 din

Beograd | Palilula
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
1
pre 11 dana
Prodaja Razno
Član od 31.07.2015.
Svi oglasi
 USKRŠNJA AKCIJA! !! !! Dr Neo Cortex iz Crash Bandicoot-a spušten sa 7500 na samo 2500 dinara(tri puta niža cena)

On je njegov glavni neprijatelj u igrici.

Nova, u fabričkom pakovanju.

Prelepo određena figura do najsitnijih detalja.

Visina figure je 10 cm

Veoma retka figura

Dajem figuru ispod svake moguće realne cene!

Nešto o Crash Bandicoot-u:
Crash Bandicoot je popularna video igra koja je prvi put objavljena 1996. godine. Igra je razvijena od strane Naughty Dog studija i ekskluzivno je izdata za konzolu PlayStation. Od tada, Crash Bandicoot franšiza je postala veoma poznata i dobila je brojne nastavke i remastere.
Glavni lik igre je Crash Bandicoot, antropomorfni jazavac, koji se bori protiv zlog naučnika zvanog Dr. Neo Cortex. Cortex je stvorio genetski modifikovane životinje u pokušaju da osvoji svet, ali Crash, zajedno sa svojom sestrom Coco Bandicoot i drugim prijateljima, staje na put njegovim planovima.

Igra se uglavnom sastoji od platformskih nivoa u kojima igrač upravlja Crashom i pomaže mu da pređe prepreke, izbegava neprijatelje i sakuplja različite predmete kao što su voćke, kutije i dragulji. Crash takođe može koristiti razne poteze, kao što su skakanje, vrtenje, klizanje i udaranje.

Pored standardnih platformskih nivoa, igra takođe ima vožnje na lavirintu, trke protiv vremena, bonus nivoe i borbe sa bossovima. Svaki nivo je dizajniran da bude izazovan i zahteva preciznost i brzu reakciju.

Crash Bandicoot je poznat po svojoj šarenolikoj grafici, raznovrsnim nivoima i zaraznoj igračkoj mehanici. Igra je postala ikona PlayStation platforme i osvojila je mnoge fanove širom sveta. S vremenom su se pojavili i nastavci kao što su "Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back" i "Crash Bandicoot 3: Warped", koji su dodali nove elemente gameplaya i priče.

Uzbuđenje i nostalgija vezana za Crash Bandicoot doveli su do remastera prvih triju igara u kolekciji pod nazivom "Crash Bandicoot N. Sane Trilogy", koji je objavljen 2017. godine. Ova verzija je donela unapređenu grafiku, zvuk i kontrolu, pružajući igračima priliku da ponovo dožive klasično iskustvo ili ga otkriju po prvi put.
ID Oglasa: #166225840
Informacije
Može lično preuzimanje Karaburmi na okretnici 23,16,25 ili šaljemo Post Expresom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.