slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

NECA Casey Jones as the Phantom

5.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
36
0
pre 13 dana
Gazzola
Član od 08.12.2012.
Svi oglasi

NECA Casey Jones as the Phantom

Brend: NECA

Licenca: TMNT Universal Monsters
Veličina: 7" -  1/10 skala (17.5 cm)

NECA originalna i autentična figura

Deo moje lične kolekcije.
Mint stanje, novo u kutiji 

Prve tri slike su iz moje lične galerije, a ostale služe za prezentaciju figure.

Premium dizajn i detalji, visoka pozabilnost.

Slanje je isključivo postexpressom (pouzećem ili uplatom na račun pre slanja). Sve troškove slanja snosi kupac, sem ako se suprotno ne dogovorimo putem poruka. U slučaja slanja pouzećem za one koji nisu upućeni, troškove poštarine ne čini samo dostava na kućnu adresu, već i taksa koja se plaća na visinu iznosa i prenos novca koji se plaća pouzećem.  

Postoji mogućnost i ličnog preuzimanja isključivo na adresi na Novom Beogradu u blokovima. Možete me pronaći i putem FB Grupe Kolekcionarski Market ( grupa je zatvorenog tipa ) odabrano društvo, čija je svrha prodaja, kupovina i razmena akcionih figura i statua, originalnih ilustracija i grafika domaćih i stranih autora, aksesoara i rukotvorina u okviru tematike. Za sve poštovaoce, kolekcionare i zaljubljenike u svet super heroja, strip junaka, muzike, filma i crtaća naše mladosti i detinjstva uz takođe veliko poštovanje naše dece i njihovih idola.

ID Oglasa: #165902833
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.