slika
slika
slika
1 od 3

IK kućica za decu

15.500 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
 ?Kućica za decu Fisher Price ? ?je dečija prva kuća u kojoj će se igrati, čitati, provoditi vreme sa drugarima. ?Na dečju psihu pozitivno utiče postojanje svog prostora u kome se može smestiti ceo svet deteta. ⭐️Verujemo da će i roditelji morati da se ”smeste” unutar kućice i da će mališani sa ushićenjem pokazati šta su sve osmislili i doneli u svoju kućicu. ⭐️?Osnovne karakteristike: ?️Kućica za decu  pogodna za decu uzrasta od 2+ godine?️Sjajna zabava za Vaše mališane?️Pogodna za upotrebu unutar i van kuće?️Proizvedena je od veoma kvalitetne i čvste plastike, apsolutno bezbedne za dečiju upotrebu i trajaće godinama?️Dimenzije: 179 x 104 x 104 cm? 15500
ID Oglasa: #164652406
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.