slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Sator deciji policiski autobus 112x70x75cm

1.600 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
56
2
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog

Materijal: oksfordska tkanina Težina: oko 700 g Veličina: 112 * 70 * 75 cm (montaža završena) Pakovanje: 1 kom igračka šator Karakteristike: 1. Ovaj auto šator za decu ne može samo omogućiti deci da se u njoj igraju igrica, ali i simuliraju porodični život, poboljšaju svoj društveni komunikacijske veštine, i ojačati svoje mašte i kreativnosti. 2. Ova kućica za lutke može se koristiti u zatvorenom prostoru i na otvorenom, bilo u kući, u dvorištu, ili piknik na otvorenom, može biti odlično mesto za decu da zabavljaju. 3. Ovaj dečiji šator za automobile je napravljen od netoksičan, bez ukusa, ekološki prihvatljiv materijala, bezbednih i bezopasnih za decu. I dizajn strukture šatora je jak i stabilan, može da izdrži dečji blagi pritisak i povući i nije lako srušiti, tako da vaš deca su bezbrižna u igri 4. Dečiji šator je izgrađen u jednostavnom i lak način, deca mogu čak i da operišu svoje, u isto vreme, može biti lako rastavljen i uskladišten kada nije u ur ne zauzimajući previše prostora.

5. Šator kroz oblik automobila i svetao boje, čine ga drugačijim i privlačnijim. Pored toga, ova jedinstvena tema automobila će takođe guraju maštu dece i povećati zabavu u igri Beleška: 1. Molimo dozvolite razlike od 0,1-0,2 cm zbog ručno merenje, hvala. 2. Molimo vas da razumete zbog svetlosti zračenje ili razlika u prikazu računara, tako Ne mogu da garantujem fotografije i prava boja je prava isti.

 

ID Oglasa: #162859637
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.