slika
1 od 1

Chessex Translucent Teal with White

1.390 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aleksandar Bombek
Član od 08.07.2010.
Svi oglasi

Chessex je renomirani proizvođač kockica za društvene igre, a posebno za Dungeons &Dragons.

Kockice su neizostavan deo D&D iskustva i Chessex nudi širok izbor kvalitetnih kockica za igrače. Evo nekih razloga zašto bi baš trebalo da se opredelite za Chessex-ove kockice:

 

Set od 7:

Chessex pakuje svaku neophodnu kockicu koja će vam trebati u vašoj sesiji D&D-a, a to uključuje: četvorostranu kockicu (d4), šestostranu kockicu (d6), osmostranu kockicu (d8), desetostranu kockicu (d10), dvanaestostranu kockicu (d12), dvadesetostranu kockicu (d20) i procentualnu kockicu (d10 sa dvocifrenim brojevima).

 

Kvalitet izrade:

Chessex kockice su napravljene od visokokvalitetnog materijala i obezbeđuju precizno balansirane rezultate. Kockice su izdržljive i otporne na habanje, što znači da će dugo trajati i izgledati sjajno tokom mnogih D&D avantura.

 

Dizajn i boje:

Chessex se ističe svojom raznolikom ponudom boja i dizajna kockica. Možete birati između klasičnih jednobojnih kockica, šarenih mramornih efekata, prozirnih kockica i još mnogo toga.

Dizajn kockica može dodati estetski doživljaj tvojoj igri i pomoći ti da personalizuješ svoje kockice prema svom ukusu i karakteru u igri.

 

Kolekcionarstvo:

Mnogi igrači D&D-a postaju kolekcionari kockica (poznatiji kao dice goblini) i Chessex im pruža mogućnost da sakupljaju različite setove. Možete sakupljati kockice različitih boja, stilova i limitiranih izdanja, stvarajući jedinstvenu kolekciju koja odražava vaš stil i strast prema igri i kolekcionarstvu.

 

Poboljšanje igračkog iskustva:

Chessex kockice za D&D ne samo da su funkcionalne, već i dodaju dodatni sloj zabave i uzbuđenja tokom igre. Bacanje kockica je ključni element u donošenju odluka i izračunavanju uspeha u D&D avanturama te stoga morate biti opremljeni adekvatnim setom.

 

Chessex kockice za D&D su popularan izbor među igračima zbog svojih kvaliteta, raznolikosti i estetike. Bilo da ste novi igrač ili iskusni veteran, Chessex kockice će vam pružiti zadovoljstvo i unaprediti vaše D&D iskustvo.

ID Oglasa: #162583629
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.