slika
slika
1 od 2

Dinosaur Island NOVO

7.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Tatjana Spasic
Član od 29.04.2017.
Svi oglasi

U društvenoj igri Dinosaur Island, igrači će morati da skupljaju, izučavaju i uspešno kombinuju DNK izumrlih vrsta dinosaurusa da bi ponovo oživeli ova praistorijska bića! Igrači se nadmeću u izgradnji najuzbudljivijeg tematskog parka da bi privukli najviše posetioca na početku svake sezone.

Da li ćete odmah pokušati da nazasenite svoje konkurente tako što ćete stvoriti krdo Velociraptorsa? Oni će definitivno privući brojnu publiku, ali budite sigurni da ste  napravili dovoljno veliki kavez za njih i angažovali dovoljno obezbeđenja ili će oni pobeći i početi da jedu posetioce što je veoma loše za publicitet. Možete da igrate na sigurno i da uzgajate biljojede, ali onda nećete imati najuzbudljiviji park. Možda bi onda trebalo da razmislite o izgradnji rolerkostera i sličnih atrakcija da bi ste privukli posetioce na staromodan način.

Dinosaur Island ima mnogo različitih mehanika (bacanje kockica, postavljanje radnika, upravljanje resursima i druge) koje su jako lepo uklopljene. Pravila i faze igre su jasna i nisu previše komplikovana. Fantastični, retro izgled i veoma dobar kvalitet komponenata samo doprinose izuzetnom igračkom iskustvu.  Dinosaur Island ima za svakoga po nešto u čemu če da uživa!

ID Oglasa: #165846767
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.