slika
1 od 1

Društvena igra To Je Jako Pametno! Za Decu (na srpskom)

1.750 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
29
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksandar Bombek
Član od 08.07.2010.
Svi oglasi

"Ganz schö n Clever Kids" je verzija popularne društvene igre "Ganz Schö n Clever" prilagođena deci. Ova igra je dizajnirana tako da deca mogu da uživaju u zabavnom i edukativnom iskustvu dok razvijaju različite veštine.

 

Cilj igre je osvojiti što više poena postavljajući kockice na tablu i pametno koristeći rezultate. Igrači će imati svoju tablu koja je podeljena u različite sekcije sa različitim bojama i vrednostima. Svaka sekcija predstavlja drugačiji način osvajanja poena.

 

Na početku svog poteza, igrač baca specijalne kockice sa simbolima i vrednostima na njima. Svaki simbol odgovara određenoj sekciji na tabli. Nakon bacanja kockica, igrač odabire jedan simbol i postavlja ga na odgovarajuću sekciju na tabli. To mu donosi poene, ali može mu omogućiti i dodatne poteze ili akcije.

 

Cilj je pametno koristiti rezultate bacanja kockica kako bi se postiglo što više poena. Odlučivanje koje simbole postaviti i na kojim sekcijama donosi najviše poena zahteva strategiju i razmišljanje.

 

"Ganz Schö n Clever Kids" je dizajnirana tako da deca mogu da uživaju u igri, razvijajući logiku, matematičke veštine, planiranje i odlučivanje. Igra podstiče kreativno razmišljanje i razvoj različitih veština kod dece.

ID Oglasa: #158705441
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.