slika
slika
1 od 2

Pandemic

4.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
13
1
pre 14 dana
Tatjana Spasic
Član od 29.04.2017.
Svi oglasi

Društvena igra Pandemic vas stavlja u apokaliptični scenario u kome su u istom trenutku na različitim krajevima sveta izbili smrtonosne virusne zaraze. Igrači igraju zajedno, kao specijalna jedinica za suzbijanje bolesti sa ciljem da pronađu lek za svaku od njih, pre nego što se stvari otmu kontroli.

Tabla na kojoj se igra predstavlja mapu sveta sa najvećim svetskim metropolama (koje su ujedno i glavni centri širenja bolesti). U svakom krugu igrači imaju 4 akcije, a na raspolaganju im stoji kretanje tj putovanje od grada do grada, lečenje zaraženih, otkrivanje leka ili gradnja istraživačkih stanica. Ove akcije se odigravaju putem karata, ali u tom špilu karata se nalaze i karte Epidemic!  karte koje ubrzavaju širenje bolesti i pojačavaju njihove posledice. Putem drugog špila karata se kontroliše "normalno" širenje infekcija.  

Svaki igrač ima jedinstvenu ulogu u timu, ali bez saradnje i zajedničke strategije korišćenja prednosti svakog lika, čovečanstvu sledi propast, a vama poraz u igri. Ovo je igra u kojoj zajedno igrate protiv vremena i protiv igre koja pokušava da vas svirepo i bez zadrške pobedi. Saradnja je ključ!  Partije su veoma uzbudljive i neizvesne i osećaj kada konačno uspete da spasete svet od izumiranja je odličan.

Pandemic spada u klasike društvenih igara koje ne treba propustiti.  

ID Oglasa: #165846692
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.