slika
slika
slika
1 od 3

Robinson Crusoe Adventure on the Cursed Island NOVO

7.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
7
1
pre 13 dana
Tatjana Spasic
Član od 29.04.2017.
Svi oglasi

Društvena igra Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island je avanturistička kooperativna igra za jednog do četiri igrača. Pre svake igre bira se scenario po kojem će se priča odvijati, što znači da će cilj, otkrića, efekti karata, broj rundi, ali i vremenske (ne)prilike zavisiti upravo od odabranog scenarija.

Igra Vas smešta na napušteno ostrvo, gde ćete igrati uloge preživelih brodolomaca koji će biti suočeni sa izazovima poput izgradnje skloništa, pronalaženja hrane, borbe protiv divljih zveri i zaštite od vremenskih promena. Takođe ćete biti prinuđeni na izgradnju zidova oko svojih domova, pripitomljavanje životinja, pravljenje oružja i alata od onoga što pronađete, i još mnogo izazova koji vas čekaju na ostrvu. Sami odlučujete kom pravcu će se odvijati igra i – nakon nekoliko nedelja napornog rada – kako će vaše naselje izgledati.  Hoćete li u međuvremenu uspeti da otkrijete tajnu ostrva? Hoćete li pronaći gusarsko blago ili napušteno selo? Hoćete li otkriti podzemni grad ili prokleti hram na dnu vulkana?  Odgovori na ova pitanja leže u stotinama kartica događaja i stotinama kartica sa objektima i strukturama koje se mogu koristiti tokom igre. Preuzmite ulogu jednog od četiri lika iz posade broda (kuvar, stolar, istraživač ili vojnik) i koristite svoje veštine kako biste pomogli svojim saigračima, raspravljajte, diskutujte i radite na najboljem planu kojeg ćete se svi pridržavati. Krenite u potragu za blagom, otkrijte razne tajne, ostvarite ciljeve u šest različitih, zanimljivih scenarija.

 

Igra je na engleskom jeziku, neotpakovana.

ID Oglasa: #165845959
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.