slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

- 20 sjajnih boja metalik flomastera

1.100 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
12
1
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

RATEL 20 sjajnih boja metalik flomastera, 1 crni flomaster, 6 šablona za slikanje za umetničke radove

 

PREMIJUM KVALITET VODENO-BAZIRANE BOJE:  RATEL metalik flomasteri izrađeni su od visokokvalitetne vodeno-bazirane boje. Boja je bez kiselina, netoksična i bez mirisa. Obezbeđuje sigurnost za odrasle i decu prilikom dugotrajne upotrebe. Ovi metalik markeri su trajni za pisanje po staklu, papiru i drugim glatkim površinama. Međutim, metalik tragove možete obrisati vlažnom krpom jer je boja vodeno-bazirana.

GLATKO PISANJE I DETALJI ISPUNJENI:  Ovi trajni flomasteri koriste dizajn u obliku dijamanta koji osigurava dobro prianjanje čak i za decu. Mekana vrhunski ugljenična vlakna osigurava laku kontrolu i glatko proticanje pri upotrebi. Fina vrhunski od 1 mm pogodna je kako za rukopis tako i za ukrašavanje kamenja, keramike, stakla i drugih detalja. Uživajte u fantastičnim rezultatima upotrebom ovog seta metalik flomastera!

PISANJE NA BILO KOJIM POVŠINAMA:  Ovi trajni flomasteri imaju metalik perl efekat, svetlucava metalik boja daje brojnim radovima blistavi sjaj. Savršeni su za dekoraciju foto albuma, scrapbook, čestitki, knjiga za odrasle. Ovi metalik markeri se ističu na glatkim površinama, možete crtati po staklu, plastici, metalu, kamenu, papiru, odeći, keramici, drvetu i gumi kako biste stvorili svoje zadivljujuće remek-dela.

PAKET SA 20 BOJA PO SUPER CENI:  Budite kreativni sa našim setom od 20 živopisnih metalik flomastera uključujući Žutu, Narandžastu, Plavu, Zelenu, Zlatnu, Svetlo Zelenu, Ružičastu, Tamno Ljubičastu, Tamno Plavu, Rozu, Belu, Zlatnu, Crvenu, Jezero Zelenu, Sivu, Srebrnu, Svetlo Ljubičastu, Tamno Braon, Svetlo Braon, Kafi. Dolazi sa 6 šablona za slikanje, ako ne znate šta da nacrtate, jednostavno ih ispunite bojom. Ovo čini vaše umetničke projekte kreativnijim i raznovrsnijim, donosi više zabave.

ŠTA DOBIJATE:  Vaš paket će sadržati 20 × Metalik Flomastera, 1 crni flomaster, 6 šablona za slikanje, 1 × Izuzetno Kutija. Za sva pitanja u vezi sa RATEL-om, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Za sva pitanja u vezi sa RATEL proizvodima, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. RATEL obećava profesionalnu korisničku podršku 24 sata dnevno kako biste dobili zadovoljavajuće rešenje.

 

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162568902
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.