slika
slika
slika
slika
1 od 4

3d drvena pazl za odrasle, AVION MINI DVOKRILAC

2.299 din

Vrbas
Novo
77
2
juče
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Mini-dvokrilac – novi mehanički eko model 3d drvene slagalice u ponudi

Ima li dece (ili odrasle dece! ) koja vole avione u vašem krugu porodice i prijatelja? Zašto im ne pokloniti mini dvokrilac za njihov sledeći rođendan ili za praznike? Mini dvokrilac je zabavan, lagan i zadovoljavajući kreativni projekat na kome će porodice raditi zajedno, i atraktivan dodatak vašem kućnom dekoru.

 Drveni model MINI DVOKRILAC ima propeler koji se okreće i pokreće ga motor sa gumenom trakom—samo povucite model duž površine da ga namotate, a zatim otpustite i gledajte kako ide!

Nije potreban lepak ili specijalni alati za sklapanje ovog kompleta „uradi sam“, fantastične 3d drvene eko slagalice, samo izbušite prethodno isečene delove iz njihovih kompozitnih drvenih ploča i spojite ih zajedno.

Kada sastavljate model aviona, ne zaboravite da lagano obrusite i obložite pokretne delove kako bi oni radili glatko. Izgled modela kao igračka i jednostavna mehanika čine Mini dvokrilca odličnim početnim modelom i uvodom u fascinantan svet UGEARS I ČAROLIJASHOP 3D slagalica.

Kako vaše dete nauči da pravi ove divne, privlačne igračke, ono će takođe graditi svoje mehaničko znanje i sposobnosti.

DIMENZIJE SASTAVLJENOG DVOKRILCA: 15 cm * 13 cm * 8 cm
BROJ DELOVA: 84
PREDVIĐENO VREME SASTAVLJANJA: 1-2 sata

Mini dvokrilac će se svideti svima koji vole modele aviona ili koji su zainteresovani za avijaciju. . Ima li dece (ili odrasle dece! ) koja vole avione u vašem krugu porodice i prijatelja? Zašto im ne pokloniti mini dvokrilac za njihov sledeći rođendan ili za praznike? Mini dvokrilac je zabavan, lagan i zadovoljavajući kreativni projekat na kome će porodice raditi zajedno, i atraktivan dodatak vašem kućnom dekoru.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
 
ID Oglasa: #149440742
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.