slika
slika
slika
1 od 3

3d drvena puzzle, KLIKER STEPENASTA STAZA

7.599 din

Vrbas
Novo
92
3
pre 14 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Izgledaš “spremno za klikere! ”

Predstavljamo kliker stepenastu stazu, drugu u nizu Ugears modularnih kliker staza. Ova zabavna i fascinantna drvena mermerna staza ima genijalan mehanizam za naizmenično podizanje u 3 koraka i set novih funkcija koje će zadržati vašu pažnju dok gledate kako klikeri kreću svoje ciklično putovanje.

Više staza i elemenata spakovano je u kompaktan prostor u ovoj „uradi sam“ kliker stazi.

DIMENZIJE SASTAVLJENE KLIKER STEPENASTE STAZE : 29.5 cm * 27 cm * 27.5 cm
BROJ DELOVA: 355
ORIJENTACIONO VREME SKLAPANJA MODELA: 8 sati
NIVO ZA SKLAPANJE: NAPREDNI

Model ima 3-stepeno naizmenično podizanje koje prenosi klikere napred-nazad dok se penju na vrh da bi se upustili u svoje avanture u zabavnom parku. Koji kliker će uzeti koji trag, a koji će prvi sleteti? Kliker Stepenasta staza dizalica ima akumulator od 3 mramora u kome treća lopta otvara kapije za zarobljene prvi i drugi kliker, šaljući sva tri po njihovim divergentnim putanjama. Postoje tri staze: prva se sastoji od 2-mermernog akumulatora i serpentine, druga je zamah čekića unutar kolevke u obliku slova C, a treća ima vrtlog ili levak. Svi klikeri na kraju prolaze kroz posudu za sakupljanje i dospevaju u lift. Mehanizam preklopnog prekidača ili šalje klikere nazad duž povratne staze do 3-stepenog lifta, ili (i ovde postaje zaista uzbudljivo! ) u drugu prikačenu Ugears kliker stazu.

Sve Kliker staze su modularne, odnosno svaki model radi samostalno, ili se može povezati frontalno ili bočno na druge Ugears kliker staze istog ili različitog dizajna (mogu se povezati 2 ili 4 modela , u paru, koristeći specijalne konektore uključene u komplet). Mehanizam za klackanje na kraju vožnje može da šalje klikere u jednom ili drugom smeru, ili u oba smera (u zavisnosti od prikačene težine), vraćajući klikere na originalnu dizalicu ili ih šalje u drugu kliker stazu. Sa susednim kliker stazama sada imate neverovatan, složen sistem međusobno povezanih elemenata, koji se svi pokreću pomoću jedne ručice. To je kao minijaturni zabavni park! Pazite na svoj omiljeni kliker — ko zna gde će završiti, kada će se vratiti na svoju početnu tačku ili koje vožnje će povesti usput!

Kliker stepenasta staza je uzbudljiva kombinacija umetnosti i inženjeringa. To je i prelepa kinetička skulptura i složena igračka koja poučava i zabavlja. Dok pravite ovu genijalnu drvenu kliker stazu, naučićete o interakciji pogonskih zupčanika i pogonskih zupčanika i funkciji protivtega. Okrenite ručicu u smeru kazaljke na satu da biste mašinu pokrenuli i pripremite se da budete hipnotisani dok naizmenične stepenaste merdevine sakupljaju, podižu i prebacuju klikere napred-nazad dok ne stignu do vrha mašine da započnu svoje trčanje. Ugears kliker staze su jake. Čvrstoća konstrukcije postiže se čvrstom podlogom i zategnutim delovima okvira. Pogon mišićavog zupčanika isporučuje snagu za oba lifta: glavno 3-stepeno naizmenično podizanje i pomoćno podizanje klackalice.

Vi i vaša porodica ćete se satima zabavljati dok zajedno konstruišete ovaj „uradi sam“ komplet, bez potrebe za lepkom ili specijalnim alatima. A sa Ugears-om, zabava ne prestaje sa izgradnjom. Kada napravite Ugears i carolijashop kliker stazu, zabava tek počinje! Vi, vaša porodica i prijatelji ćete imati sate uživanja gledajući kako ova genijalna mašina šalje klikere kroz serpentinasti kurs, vrteći se niz levak ili prevrćući se naopačke u zamahu čekića. Kao i svi mehanicki modeli, mozgalice i 3D zagonetke, kliker stepenasta staza je prelepa samostalna dizalica ili može da bude deo rastuće kolekcije kliker staza ili drugih elegantnih, funkcionalnih drvenih mehaničkih modela.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
ID Oglasa: #149620789
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.