slika
slika
1 od 2

3d drvene puzzle za odrasle, BOŽIĆNE JASLICE

2.199 din

Vrbas
Novo
88
1
pre 12 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Savršen praznični poklon za sve. Prelepo izrađen model Božićnih jaslica je Ugears-ov omaž voljenoj božićnoj tradiciji. Noseći pravi duh najlepšeg doba godine, ovaj model je kreiran da učini vaš zimski odmor zaista posebnim.

DIMENZIJE SASTAVLJENIH BOŽIĆNIH JASLICA : 15,1 cm x 5 cm x 13,8 cm
BROJ DELOVA: 59
OBJEKTIVNO VREME SASTAVLJANJA MODELA : 1 sat

Skoro svaka zemlja koja slavi Božić ima tradiciju postavljanja božićnih jaslica: izložbe na kojoj je novorođeni Isus u štali sa Marijom, Josifom, anđelom i tri mudraca. Na različitim mestima i okruženjima broj likova i pristup ukrašavanju scene može da varira, prikazujući mnoštvo anđela, pastira, dosta skupog dekora itd.

Sa tehničke tačke gledišta, model Božićnih Jaslice je na strani jednostavnije mehanike i montaže . Cilj je da se zabavi cela porodica, uključujući i mlađu decu, da cela porodica učestvuje u sastavljanju. Budući da je izvrstan komad tradicionalnog božićnog dekora, model ipak ima osnovni zupčasti mehanizam koji animira određene elemente kompleta. Da biste pokrenuli mehanizam, ručno okrenite bilo koji od međusobno povezanih zupčanika koje ćete videti sa strane i na vrhu modela. Ovo će naterati da se zvezda na krovu štale pomera dok istovremeno rotira zupčanike sa uklesanim dizajnom i animira pozadinu scene.

Ugearsova 3-D slagalica Božićne Jaslice napravljena je od šperploče visokog kvaliteta i dolazi sa svime što vam je potrebno za sastavljanje: nije potreban lepak ili dodatni alati. Detalji su unapred urezani u drvene ploče preciznim laserom i izlaze iz svojih okvira laganim pritiskom – da vam pomogne sa najsitnijim komadićima, u kompletu se dobija poseban alat.

Uživajte u vremenu sa prijateljima i porodicom i dopustite da Scena rođenja iz Ugearsa doda magiju vašem odmoru.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
ID Oglasa: #149293090
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.