slika
slika
slika
slika
1 od 4

3d drvene puzzle za odrasle, DRŽAČ ZA TELEFON

1.550 din

Vrbas
Novo
96
3
pre 10 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi

Ovaj stoni držač za mobilni telefon ima podesivi ugao podrške koji nudi tri pogodna položaja. Pruža dodatnu podršku za veće telefone. Položaj se može podesiti okretanjem centralnog točka na preklopu.
DIMENZIJE SASTAVLJENOG DRŽAČA ZA MOBILNI TELEFON: 12.2 cm x 6.5 cm x 11.7 cm
BROJ DELOVA: 73
OPTIMALNO VREME SASTAVLJANJA MODELA: 2 sata

Prateći savremeni trend minimalističkog i funkcionalnog dizajna, Predstavljamo Vam novi pametan i praktičan dodatak svojoj kolekciji drvenih mehaničkih modela, sklopivi držač telefona iz Mini serije.

Ostajući lojalni prirodnim materijalima i pristupu „ sve što vam je potrebno u kutiji“ , Ugears dizajneri su kreirali drveni model koji nije samo zabavna 3D-slagalica ili „ uradi sam“ projekat, već i koristan pratilac u vašim svakodnevnim aktivnostima. Pored toga, sklopivi držač za telefon je savršena ideja za poklon.

Mobilni telefoni su postali veliki deo svih aspekata naših života – oni su i nezamenljivi poslovni pomoćnici i sveobuhvatni uređaji za zabavu. Bilo da se radi o važnom konferencijskom pozivu kada su vam potrebne slobodne ruke ili nekoliko minuta opuštanja pregledavajući smešne video zapise o mačkama, sklopivi držač telefona je tu da učini vaše iskustvo praktičnijim i prijatnijim.
Ovaj stoni stalak za mobilni telefon ima podesivi ugao podrške koji nudi tri pogodna položaja. Pruža dodatnu podršku za veće telefone. Položaj se može podesiti okretanjem centralnog točka na preklopu. Da biste sprečili klizanje i obezbedili da vaš telefon stoji na mestu, zadnje postolje je opremljeno sa dve gumene trake. Držač je savršen za putovanja: uredno se sklapa na prenosivu veličinu i može stati u torbu ili čak u džep.

Prenosivi, stabilni i univerzalno kompatibilni sklopivi držač telefona čeka da postane vaš pouzdan partner u poslu i zabavi.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle

ID Oglasa: #149247741
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.