slika
slika
1 od 2

3d drvene puzzle za odrasle, Istraživački brod

8.599 din

Vrbas
Novo
154
4
pre 13 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Svi detalji Istraživačkog posuda su napravljeni od visokokvalitetnog drveta za koje nije potreban lepak ili dodatni instrumenti za sklapanje. Dizajn “skeleta” tela plovila omogućava vam da pogledate u skladište i mašinsku prostoriju i vidite šta je tera da se kreće.

DIMENZIJE SASTAVLJENOG ISTRAŽIVAČKOG BRODA : 38.5cm x 11cm x 25cm
BROJ DELOVA: 575
PREDVIDJENO VREME ZA SASTAVLJANJE: 10 časova

Ugears drvena samohodna 3D slagalica za odrasle Istraživačko plovilo

Vreme je da podignemo sidro i krenemo punom brzinom ka novim otkrićima sa Ugears nautičkim modelom, istraživačkim brodom.

Inspirisan klasičnim naučnim dokumentarcima i biografijama izuzetnih pomorskih istraživača, Istraživačko plovilo je inkarnirana moć i lepota velikih modernih ledolomaca i čamaca za istraživanje.

Vaš novi čamac ima sve što vam je potrebno da sprovedete odgovarajuća istraživanja: batiskaf za istraživanje dubokog mora, mali motorni čamac i čamac za spasavanje, rampu za spuštanje, otvor za otvaranje i druge zabavne i zanimljive elemente koje možete pronaći u stvarnim plovilima. Model je opremljen dizalicom sa pokretnim krakom za upravljanje teretom i podizanje batiskafa. Koristite dizalicu da izvučete batiskaf iz dubine i pričvrstite ga na posebnoj platformi za proširenje.

Svi detalji Istraživačkog broda su napravljeni od visokokvalitetnog drveta za koje nije potreban lepak ili dodatni instrumenti za sklapanje. Dizajn “skeleta” tela broda omogućava vam da pogledate u skladište i mašinsku prostoriju i vidite šta je tera da se kreće. Energiju koja pokreće model proizvodi motor sa gumenom trakom i upravlja klatnom. Pametan raspored zupčanika u ovom bloku imitira zvuk dizel motora i obezbeđuje uglađen i stabilan tempo plovila. Model ima tri načina kretanja – napred, okret i automatsko manevrisanje. Režimi se kontrolišu pomoću poluge koju možete ručno da menjate.

Osetite kako se uz vetar plovi ka budućim otkrićima sa istraživačkim brodom iz Ugearsa!

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle
ID Oglasa: #149624872
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.