slika
slika
slika
1 od 3

3d drvene puzzle za odrasle, Menjač

3.499 din

Vrbas
Novo
54
1
pre 14 dana
Bozidar
Član od 03.02.2021.
Svi oglasi
Jedan neverovatan edukativan model. Sastavljanjem istog naučićete principe i logiku rada menjača. Mnogi od vas voze automobile i koriste menjač, i možda je neko od vas razmišljao o tome “šta ja uradim kad pomeram ručicu menjača, šta se tu dešava”.

Zato sastavljanjem ove 3d mehaničke puzzle dobijate kompletnu informaciju kako ? i Zašto ?

 DIMENZIJE SASTAVLJENOG MENJAČA : 13*10*11 cm
BROJ DELOVA: 120
OPTIMALNO VREME SASTAVLJANJA MODELA: 2 sata

Obrazovna 3D slagalica iz Ugears . Otkrijte princip rada menjača

Uronite u proširenu stvarnost (AR), saznajte kako se menjač koristi u automobilu

Naučite kako MENJAČ radi

Menjač je stilizovani obrazovni model, interaktivni vodič za učenje o mehanizmu, samo za učenje njegovih suština i principa rada. Mehanički menjač je reduktor koji obezbeđuje konverziju brzine i obrtnog momenta sa motora na pogonske točkove. Nakon sklapanja, možete eksperimentisati sa ručnim menjačem Ugears, naizmenično birati I, II, III ili unazad sa kinematičkim parom zupčanika sa različitim odnosima i, rotirajući ručicu aktuatora u smeru kazaljke na satu, možete gledati i kontrolisati rotaciju brzina poprečnog vratila i pogonskog vratila. U položaju “N” – u praznom hodu u kojem oba zupčanika kvačila kliznog vratila ostaju.

 Rečeno jedostavno. Nešto fantastično za onoga ko razume ili želi da nauči i ceni ovakve poklone. Fantastičan i jedinstven poklon.

Mob 1: 065 26 36 336
Mob 2: 060 08 87 201
Sajt: www. carolijashop. rs
IG stranica: carolija3dpuzzle
FB stranica: carolijashop-carolija3dpuzzle

 
ID Oglasa: #149616486
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.